Zombieland
3,7

pkuzeci31
pkuzeci31

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Zombi filmi olmasına rağmen, aslında bir komedi filmi.
Ben, kişiel olarak korku-komedi filmlerini sevmiyorum. Ya korkmalıyım ya gülmeli. İkisi bir arada olduğunda iki duyguyu da alamıyorum.
Boş bir vakitte izlenebilecek, sıradan bir film.
Bazen kısacık gerileyim, ama çoğu kez güleyim diyenlere..
İyi seyirler...
metropolis32
metropolis32

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Saçmalıkla olanca ciddiyetiyle anlatıp eğlenceden başka bir şey vaat etmeyen bu konuda da gayet başarılı olan hoş film. 8/10
mrtuakc
mrtuakc

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten güzeldi gidin izleyin pişman olmicaksınız ..
ssoom
ssoom

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film.. Kesinlikle izlemelisiniz...
pesvalla
pesvalla

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
rezalet ....insanın ömründen çalınan 60 dakika zaten o kadar katlanıla bilen bir film.....vakit bile çldürmeye değmez..
longhorn5
longhorn5

26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bu kadro ve bu hikayeden olabilecek en güzel film olmuş heyecanlandığım yerlerde çok oldu gerçekten keyif aldım,izlenebilecek komik bi film
edemirel42pp820177
edemirel42pp820177

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İzlerken gülmekten öldüm. Hele birbirlerine şehir isimleriyle seslenmeleri felan çok orjinal bi hava katmış. Bir zombi filminde çok fazla mantık aramak saçma olur. Beni güldürmeyi ve eğlendirmeyi fazlasıyla başaran bir filmdi. 10 üzerinden 9.
icelim-guzelleselimm
icelim-guzelleselimm

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
güzel bir komedi ve korku filimi karışımı. günbatımından şafağa filimi tarzında olmuş.hoş. biraz erkeklere özel bir filim özelligide var hani onun için bayanların bu filimden bişey anlıyacagını sanmıyorum:)))))
freedomsea
freedomsea

7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
10/8 hakediyor... klasik zombi filmlerinden çok farklı. ilk yarım saat çok güzel kurgulanmış.
canarif
canarif

15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Left 4 Dead video oyununu çağrıştırıyor. Woody Harrelson ayrı bir tat katar.
c-balkan
c-balkan

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
siz ne anlarsınız güzel filmden be. boşu boşuna 10üzerinden 8 puan almamış imdbde. kusura bakmayın ama bu tür zombi filmlerinde "shaun of the dead" birinci ve bu kesinlikle ikincidir.
Ayşe Elmalı
Ayşe Elmalı

21 Mart 2020 tarihinde eklendi
Son kısım hariç berbat bir film yorumları okuyarak filmi izlemeye başladım fakat hata yapmışım gidin başka zombi filmi izleyin ne korku var ne komedi sıkıcı ötesi bir film.
VEHPİ NEVDET
VEHPİ NEVDET

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Ulan izlemek istiyoruma basıyorum film izlenmiyor bu sitenin sorunu ne fragmanı gösteriyor film ful izlenmiyor
martinscorsese
martinscorsese

23 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Karakter farklılıklarından oluşan eğlenceli bir dili var. Bilgisayar oyun estetiğinden ilham alan bir film yapmışlar. Kanlı sahnelerden bazu seyirciler rahatsız olabilir. Ama güzel zaman geçirmek için iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Oyunculuklar çok iyi, özellikle Woody Harelson, Jesse Eisenberg iyi bir ikili olmuş.