Mutluluk
4,3

ozghan57
ozghan57

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
İyi bir filmdi. Oyunculuların performansı başarılıydı. Ama sanki bir şeyler eksikti. Yani daha zengin bir film olabilirdi. Bu yüzden 7/10.
tarxz
tarxz

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir film mutlaka gidip görülmeli.
o-and-p
o-and-p

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
dört dörtlük bir film!mutlaka ama mutlaka izleyin;)
berk0589
berk0589

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
türk sinemasının yüz aklarından bence her ne kadar saçma sapan filmler yapsakta arada böyle yapımlar çıkması çok güzel şu son 15 yılda yüzlerce film çekilmiştir türkiyede ama kaliteli olanlar bi elin parmaklarını geçmez mutluluk bu filmlerden biri ayrıca şunada değinmek istiyorum en büyük film festivalimiz olan altın portakal film festivalinde böyle bi film dururken yumurtaya verildi en iyi film ödülü bunuda bir sinemasever olarak kınıyorum burdan saygılarımla....
sercanduyan
sercanduyan

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film..kesinlikle izlenmeli..zaten abdullah oğuzun kötü bir filmi olmadıki...birde özgün namalın şahane oyunculuğuda eklenince geriye söyleyecek başka birşey kalmıyo...9/10
maviekim
maviekim

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bilindik,tahmin edilebilir bir konu ama o konuyu oyunculukla güzelleştirmişler ve süslemişler.çok güzel değil ama kötü hiç değil..
adedvet
adedvet

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
sadece iyi film..fazlası yok
Sinefil45
Sinefil45

23 Mart 2015 tarihinde eklendi
Cok güzel bir film olmus, sinemayi (özeliklede Türk sinemasini) sevdiren filmlerden.
yuceonder
yuceonder

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Livaneli'nin müziğine edebiyatına sinemasına ve hayatına hayranım.Mutluluk onun yazarlık serüveninin en etkileyici yapıtıydı.Sinemaya uyarlanmış şeklide umarım etkileyici olur ki ortaya çıkan şey onu gösteriyor.
isikol
isikol

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi izlemeden yorum yapmak pek doğru olmasa da, kitap çok güzel ve etkileyici oldugu için filmin de gayet güzel olacağına inanıyorum.ben filmi duyduktan sonra okudum romanı ve oyuncular karakterlere tam uyuyor,mesela meryem karakterini en güzel canlandıracak kişi bence de özgü namaldır orada tarif edilen kıza tam uyuyor.fragmanından gördüğüm kadarıyla kitabı çok iyi yAnsıtmış..merakla bekliyorum
serkanaksak
serkanaksak

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
fragman iyiydi ama filmi vizyona çıkınca anlayacağız.
filmle ilgili yorumlar şimdilik gayet iyi.
fakat uyarlamaların tehlikeli bir durumu var.
bu filmi izleyenler filmi öyküye yakıştırdıkları sürece bir sorun olmaz.
benim çekincem yönetmenin diğer filmlerindeki durumu.
duyduklarıma göre Abdullah Oğuz bu filmde iyi bir performans göstermiş ama göreceğiz
bir de Özgü Namal çok iyi bir oyuncudur bence bu rolün altından başarıyla kalkmıştır.
erci
erci

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10muhteşem bir filmtürk sineması artık böyle filmlerle zirveye cıkıyoroyunculuklar çok iyi,görüntü yönetimide muhteşem.toplumsal olaylara bakışı çok gerçekçi.doğuda ve türkiyede kadın olmanın zorluğunu çok iyi anlatıyor.avrupa ve dünya bu filmi görmelifilm görüntü bakımından bir tanıtım filmi gibi,yabancıları cezbedecek.
entelektuel-48
entelektuel-48

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
gerçekten müthiş bir film.Zaten kitabını da bir solukta okumuştum.Zülfü Livaneli'yi gerçekten kutluyorum:Müthiş bir kitap yazdığı için...
ahcako
ahcako

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film süper,oyuncuların hepsi mükemmel oynamışlar.Fakat filmin sonları romandan çok farklı.romanı okuyanlar belki çok zevk almayacaklar ama ayrı bi film olarak izlediğinizde çok zevk alacaksınız.İyi seyirler.. 9/10
enthel
enthel

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
kimse kaçırmasın bu filmi çok beğendim.Kitabıyla birebir özdeşmiyo ama en az kitabı kadar etkileyici sonu çok hoşuma gitti.
Filmden çıknca düşndümde ben gerçekten hiç aşık olmamışım...