ilginçtirki filmde ne özel efekt war ne aksiyon sahnesi war ama inanılmaz bi şekilde zman geçiyor...anlamış değilim nasıl bir senaryodur nasıl bir akıcılıktır gerçekten mükemmel 10/10
Bu filmin kesinlikle oscar ile ödüllendirilmesi lazımdı.Bence Milkteki Sean Peanden çok daha iyi bir performans göstermiş Clint Eastwood.Muazzam bir başyapıt bence. 10/10
Filmde özel bir şey yok. Yani ne mükemmel ötesi özel efektler, ne vurucu bir hikâye, ne de yıldızlar topluluğu. Hatta oyuncuların çoğunun tecrübesizliği kameraya feci şekilde yansımış.Ama Clint Eastwood öyle bir oyunculuk, öyle bir yönetmenlik koymuş ki ortaya; film yukarıda saydıklarımın hiçbirine ihtiyaç duymamış.Güzel filmdi gerçekten... İzlediğime memnunum
konsantre sorunu olmayan izleyici için harika bir film. Alt metinleri , anlatmak istedikleri, seyirciyi sorgulatan yanıyla... konusunda ve özünde hayatı barındıran ve anlatan bir film...
Filmi 2 gün önce izledim ve gerçekten çok güzel bi film olmuş .Clint Eastwood gerçekten güzel bi filme imza atmış . Tek başına filmi götürüyodu . O umursamaz , ırkçı tavırları gerçekten çok başarılı bi şekilde gerçekleştirmiş . Tavsiye ederim herkese (:
GRAN TORINO; hayatimda izledigim en güzel filmlerden bir tanesi hatta en güzeli diyebilirim, hayatimin diger en güzel filmlerine ihanet ederek. Ama olsun bu hainligi göze aliyorum. 'Insan nedir sorusuna ancak bu kadar güzel bir cevap verilebilirdi. Tesekkürler sana güzel insan CLINT EASWOOD.
Tek kelime ile mükemmeldi. İzlediğim en etkileyici dram filmlerinden. Clint gerçekten yaşayan bir efsane. Aldığı tüm ödülleri hak ediyor. Herkese tavsiye ederim, verdiği dersler ile kaçırılmaması gereken bir şölen.
Bana göre Tüm Zamanların En Büyük Fim Yıldızı olan Clint EastWood döktürmüş bu filmde.Bir film bu kadar mı güzel olur.Sizlere tavsiyem filmi Türkçe dublaj izlemeyin.İngilizce izleyin.Filmi izleyeli çok oldu.Ama hala bu filmi unutamıyorum.))10/10
kesinlikle harika ırkçı yaşlı ve huysuz bir adam ama bir o kadarda temiz kalpli walt covalski namı diğer clint eastwood film başladığı andan itibaren böyle sizi içine çekmeye başlıyor tabiki bunun en net örneği walt covalski yani clint amca filmi hem yazıp hem oynayan amca mutlaka izlenmesi gereken film senaryo gayet sürükleyici ve benden 9.2 alıyor
Ben şuana kadar Clint Eastwood oynadığı ya da yazdığı hiçbir kötü flim görmedim. Bu flim de beklediğim şekilde(kaliteli)çıktı. Vakitinz varsa izlemenizi tavsiye ederim. spoiler: Sonun üzdün bizi be . Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
süper bir filmdi. arkadaşlar bu filmin il başında hani warner bros görselinin çıktığı anda bir müzik başlıyo o müziğin adını bilen varmı ? bilen varsa lütfen yardım etsin.
eastwooda bir kez daha hayran kalacaksınız...film yavaş ilerlemesine rağmen eastwoodun büyüsüne kapılacağınız için filmin nasıl bittiğini anlayamayacaksınız bile...ayrıca filmdeki diyaloglara bayıldım harika bi film olmuş...8/10
Clint Eastwood Tam yaşına göre süper bi karekter olmuş Bir bakıma çılgın olması ve ağzına geldiği şekilde sövebilmesi, eşsiz bir karakter olması hoşuma gitti. Clint Eastwood oyunculu eklenince süper arşivlik bi filim olmuş yine