Evet son derece basit bir konu ve ağır ilerleyen bir film ama beni baya biğr sardı ben hiç sıkılmadan izledim.. Clint Eastwoodun oyunculuğuna zaten diyecek laf yoktur adam yıllar geçse bile karizmasından hiçbir şey kaybetmemiş.. Ben izlemenizi tavsiye ederim.. Sadece Clint Eastwoodun oyunculuğu için bile izlenmeye değer bir yapım..
clint eastwood nasıl bir adamdır böyle ya 10 numara oyunculuk ve 10 numara film başyapıt değil elbet ancak gerçek insanlar ve gerçek duygular üzerine izlenmeye kesinlikle değecek bir film
müthiş!!!!kült filmlerim arasına girdi gran torino da..bu sitede henüz imdb deki puanına erişememiş olması beni üzdü açıkçası..defalarca izlenilebilecek bi film.Clint Eastwoodun Walt karakterine bayıldım,tam bi aksi ihtiyar :D yakışııııırrr!! (=10/10
efsane eastwood şova devam ediyor gösterişsiz reklamsız dünyada en iyi açılış hasılatı yapan bi başyapıt film dramı daha farklı bi dilden ele alıyor kaçırmayın.
Film yaşlanmak üzerine iyi bir hikaye, Clint Eastwood filmlerini de genelde çok severim. Ancak bu filmin finali biraz saçma geldi. Makineli silah taşıyan, ortalığa ateş eden, tecavüz eden adamları polise şikayet edemiyorlar. Adam kendini öldürtünce aynı adamlar şahitlik yapıyorlar. Final fazla zorlama.
bu filmin 7.4 puanda olupta watchmen filminin 7.8 lerde bulunmasına hiçbir anlam veremedim. Film tek kelimeyle muhteşemdi. Bir dram filmi olmasına ve biraz ağır ilerlemesine rağmen bir film bu kadar mı akıcı olur, bu kadar mı izleyiciyi filmin içine çeker. Clint Eastwood a söyleyecek söz bulamadım. Döktürmüş demek az kalır. Ayrıca filmdeki diyaloglar zaman zaman yüzünüzde bir tebbessüm bırakacak ve finali ... Tek kelimeyle gidin izleyin arkadaşlar , pişman olmayacaksınız.........
"Baba" kavramını işleyişi açısından beni çok etkiledi. Sonunda ben de geçmişen gelen dürtülerle "vahşet" bekliyordum ,ama sonunda ağlamaktan kendimi alamadım. Hem de vasiyet sahnesinde tebessüm ettim.Ciddi mesajlar içeriyor, Eastwood hem çok iyi bir oyuncu, hem de artık başarısını kanıtlamış bir yönetmen. Çok iyi bir dramaydı 9/10.
eastwood un olağaüstü bir oyunculuğu ve bir o kadarda sağlam bir kamerası var çok iyi bir film sonu ise çok ayrı bir hadise kesinlikle izlenmeli bence..
Tüm sinema dünyası 'Changeling'i beklerken, gündeme bir anda damgasını vuran filmi görünce 'Eh be Clint, ne ara çektin bu filmi?' diyesi geliyor insanın.:) ABDde vizyona yeni giren filmi çok olumlu eleştiriler aldı. Changelingten daha fazla merak ettiğim filmde, Eastwoodu birkaç yıl aradan sonra oyuncu olarak izlemek de ayrı bir keyif olacak gibi.
Clint Eastwood yine müthiş oynamış !Basit bir senaryo gibi gözüküyor,ama gerçekten çok sıradışı bir senaryo ve başarılı bir yönetmenlik...Çok söze gerek yok,seyri güzel,basit göndermeler yapan bir film...8/10