Gran Torino
4,2

musti5382
musti5382

4 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmi izlemekte çok geç kalmışım.Hareketli bir film olmamasına rağmen kendini izlettirmeyi başarıyor.Tam bir dram filmi olmuş.Finaldeki şarkı da müthişti.
HAKAN u
HAKAN u

9 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Diyaloglar, oyunculuklar ve hikaye nefis. Eksik bir yanı yok. Özellikle filmin kendisine bir şeyler katmasını isteyenlere tavsiye ederim.
dirty-harry-2

fazla bi şey beklemeyin. klasik amerikan filmlerinden. 5/10
adovic
adovic

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
clint eastwoodun filmlerine bayılıyorum ayrı bir havası var gran torino olsun changeling olsun yada invictus olsun çok ayrı filmler konuyu farklı açıdan ele almayı çok iyi biliyor milyon dolarlık bebek ve affedilmeyen de bunu göstermişti zaten
non-linear
non-linear

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
amerikancı propagandalarını bir kenara bırakırsak çok sağlam bir drama. clint eastwoodun müthiş performansı var ve filmin finalide dramatik ve etkileyiciydi. genel olarakta akıcıydı. 8/10
erencanyilmaz91
erencanyilmaz91

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Eastwood çok başarılı bir film çıkarmış. Kendisinede bu yakışırdı. Ben çok beğendim herkesin izlemesini tavsiye ederim ama bu filmin bu kadar düşük puan alması gerçekten çok ilginç...10/9
ruzgar-0007
ruzgar-0007

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izlediğim sayılı filmlerden Gran Torino, çok da hoş bir mizah anlayışı var filmin, Bi haftasonu arkadaşlarınızla gidebileceğiniz hoş bi film. ben 7 veriorum
utkuberktas
utkuberktas

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwood yine muhteşem bir film yapmış. Berber arkaşıyla yaptığı atışmalar süperdi çok güldüm.
yavuzkasimay
yavuzkasimay

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
iyi film yapmış yine. hikayesi ve dili güçlü filmler yapıyor adam. usta ne de olsa.
ufukcines
ufukcines

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce yeni bir klasik olduğunu duymuştum fakat filmin ilk 1.5 saatinde böyle birşey olduğunu düşünmedim daha çok sade güzel bir clint eastwood showu gibi geldi ve gene de güzel zaman geçirdim fakat son yarım saat neden klasik dendiğini anlamadım sonu ve anlamlılığından çok kendine has bir duygusu olan,özel bir film...belki de yaşlı clint amcamıza bir veda filmi neyse uzatmayım has sinema severler kaçırmasın! 10/10
palutci
palutci

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
ihtiyar ve aynı zamanda aksi olan bir adamın hikayesi gerçekten güzel bir film ....
Ferdo
Ferdo

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
Güzel film olmuş ama sakın aksiyon aramayın,clint gerçekten güzel oynamış ama filmin tek eksik yönü biraz ağır ilerlemesi ve bazen sıkıldığınızı hissetmeniz.
pulp-fiction
pulp-fiction

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
Herkes baya baya övmüş, filmin kalitesi tartışılmaz ancak ben filmi izlerken sıkıldım. Oyunculuk iyi, konuda öyle ama işleyişi beğenmedim. Bu sebeple aldığı imdb puanını hak etmediği kanısındayım.
nahrug
nahrug

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
film de fazla bişey yok aslında film bittikten sonra düşünüyorsunuz. ben bu filmin neyini izledim diye... ama yönetmen o basit konuyu çok güzel işlemiş ee clint eastwoodun oyuncuğu da eklenince güzel bir film çıkmış. gerçi, eastwood bu filmi kendi yönetmiş ama ayrı ayrı değerlendireyim dedim :)