Barda
    3,7
    Barda hakkında görüşlerin ?

zatih-yumak
    zatih-yumak

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Tam anlamıyla M-Ü-K-E-M-M-E-L bir film..Zaten oyunculuk 10 numara..Olayın kurgusu tam bir Serdar Akar klasiği..İnsanlar biraz argoluğundan şikayetçi ama Ülkemizin gerçeği bu!! maalesef sokaklarda canın cehenneme!! gibi sözler kullanılmıyor..Karekterler oyunculara tam uymuş..Aynı kuşağın ama farklı ortamların gençlerini ayıran o çizgiyi ustalıkla ortaya koymuş..
    rewers89
    rewers89

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Cesaret Bakımından Çok Harika Bir Film.Herkes Cesaret Edemez Bu İşi Yapmaya...
    darla78
    darla78

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    ne kadar ksuru olursa olsun denenmemiş, farklı ve etkileyici hikayeler üzerinden film yapılınca seviyorum ben bu türk yönetmenlerini senaristlerini :) nejat işleri böyle bir rolde gördüm..ve hayranlığım kat be kat arttı..güzel film ya..küfür konusundaki eleştirilere katılıyorum ama türk erkeğinin psikopatını gözümde canlandırsam anca bu kadar küfür ederdi işte..gerçekler acıdır :) izlemeden geçmeyin..
    hfz-21
    hfz-21

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    ben siKILmadan izledim. oyunculuk guzel. konu klaSIK.american filmlerindeki gibi karmasik planlar,soygunlar (bk:score) ya da sondan baslama gibi degiSIK teknikler (bk:memento) yok tabi.neticede turk filmi.hic bir turk filminde yok.yuksek puan verdim ben, 'kurtlar vadisi irak' filmi kotuydu yonetmenin ama 'barda' hosuma gitti.
    otrivine
    otrivine

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Rahatsız edici..Dönüş yok filminde de benzer hislere kapılmıştım..Ayrıca Nejat İşler’in oyunculuğunun bu filmde tavan yaptığını düşünüyorum..
    Sdk-JK
    Sdk-JK

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Senaryosu ve piskopat sahneleri ne kadar başarılı olsa da film de aşırı küfür var bu nedenle ne sevgili ile ne de aileyle oturup izlenecek bi film deil...Aşırı sayıda küfür olmasaydı daha fazla puan hakedebilirdi benden ... 6/10
    yigityasa
    yigityasa

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Nejat İşler'i sempatik ve iyi kalpli olarak bundan sonra hiç bir rolde izleyemeyeciğime kanaat getirdiğim film olmuştur. :) Onu bu rolde gören arkadaşların da hassasiyetini anlıyorum.Bu kadar da rolünün hakkını verirse olacağı bu.
    Nejat İşler benim gözümde dev bir oyuncu hüviyetine bürünmüş hani hollywood oyuncuları yapar ya serseri kötü adam rolünü oynayacak ise 3-4 ay en az gerçekten o hayatı yaşayanlarla iç içe olur.İşler'in de sanırım böyle bir süreçten geçirilmiş olması gerek başka bir şekilde bu kadar korkunc rol yapamaz yaaa mümkün değil.
    closereplysend92
    closereplysend92

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    çok iyi bir flim çok begendim herkese tevsiye ederim ançakbu seneryoya çok çok güzelde çekilebilirdi(bu söz oyuncularla ilgili değildir...)
    gslicadi91
    gslicadi91

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    film bncede ibret alınmalı ama tvye koymasınlar:):) oyuncuları tebrik ediyorum rollaeri ii yapmıslar hele üçnokta birin sarkıları cok güseldi türkiyenin bazı gerceklerini yansıtması acısındanda güsel ve basırılıydı...
    darklake
    darklake

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    ...piskopat bi Türk filmi...insanın izlerken çokca küfür edesi geliyo ( hosteli izlerkende bu his olmuştu) tabi bu benim izlerken düşündüklerim..Pçok fazlaca küfür edilmesi hoş olmamamış ama yine de 8/10
    yasinforever
    yasinforever

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    arkadaşlar siz neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına,farklı filmleri mi izledik anlamadım ki..ne oyunculuğu, ne kurgusu, ne de senaryosu tartışılmaya değer bu filmin.."laleli de bir azize" ve "gemide" filmlerinden sonra son olarak "barda" filmi ile serdar akar benim için bitmiştir...tavsiyem; boş verin gitsindir
    salebriel
    salebriel

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    bence yakışıklı ve hayranı olduğum nejat işlere bu rol hiç yakışmamış onun haricinde ibretlik bir filmdi
    mehtap6
    mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    filmi başarılı denebilecek seviyede.konu güzel,oyunculuk da öyle.işkence sahneleri çok berbat filmi izledikten sonra bunları hepimiz yaşayabiliriz diiye düşünebiliyorsunuz.
    73sh3m
    73sh3m

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    film dram olarak Türkiye de en iyilerinden biri.. izlendiğinde kesinlikle o atmosferi hissettiriyor..
    Mine B.
    Mine B.