Barda
    3,7
    Barda hakkında görüşlerin ?

erdi1990-kasparov
    erdi1990-kasparov

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    İzleyipte anlam veremediğim ender filmlerden biri.Bikere filmin herhangi bi amacı yok...
    happyy-48
    happyy-48

24 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    bu film gerçek bi olaydan yola çıkarak yapılmış oyuncuların hepsi rolünün hakkını fazlasıyla vermiş..olumsuz eleştiri yazan arkadaşlara açıkcası katılmıyorum en doğru kararı kendiniz seyredip verin derim
    ishil-by
    ishil-by

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
    izlerken gözlerimi kapatarak izledim, tabi bi de bir kız olarak izliyorsanız bütün bunları gerçekten çok etkileyici. aslında gerçekten yaşanmış bir olay olduğunu bilmesem bu kadr etkilemezdi beni ya da gidip izlemeyi bile düşünmezdim, sapık ruhlu bir işkence filmi die. ama bu filmde olan herşey yaşanmış yani, hayal ürünü diil. o yüzden herkesin izlemesini kesinlikle tasviye ederim.
    babsy-2
    babsy-2

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
    filmi izledikten sonra etisi süren .. rahatsız edici bir film aslında.. ama yine de çok kötü ya da çok iyi diyemem.
    ayhanpala
    ayhanpala

18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Genelde Türk filmlerine mesafeli yaklaşan bir sinemaseverim bunun en büyük nedenide ne yazıkki gişe uğruna saçma sapan işlerin yapılması.Barda filmine gelince: Serdar Akar'ı tebrik ederim.Bu kadar gerçekçi ve abartıdan uzak bir filmi uzun zamandır izlememiştim.Şiddeti bile en saf ve yontulmamış haliyle sunuyor yönetmen bize.Filmin atmosferi,konusu,yönetmeni ve oyuncuları harika.Hepimizin her an karşılaşabileceği bir tehlikeyi gözler önüne seriyor ve bundada çok başarılı.Son olarak Nejat İşler'e şapka çıkarmak istiyorum.Türk sinemasının kesinlikle onun gibi mükemmel oyunculara ihtiyacı var.Umarım ilerleyen yıllarda çok daha başarılı filmlere imza atar.Serdar Akar,Çağan Irmak,Ömer Faruk Sorak gibi yönetmenlerimiz çıtayı yukarılara çektiler,darısı diğerlerinin başına.
    cansubabacan11
    cansubabacan11

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Kesinlikle cok basarılı abartılı ya da vahşi deil. Gercekcı, ızleyenlere mesaj veren bir film. Oyuncular da cok basarılı,ozellikle Nejat Isler 10 numara. Bence kesinlikle izlenmesi gerek ayrıca oole abartıldıgı kadarda vahşi sahne yok.
    Plagueis
    Plagueis

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Türk sineması adına çok farklı bir yapım olmuş. oldukça sert, acımasız sahneler izleyeni etkilemeyi başarıyor. tabi bunda başta nejat işler olmak üzere diğer oyuncuların etkisi büyük. filmde hakan boyav’a da hayran kaldım süper oynamış. adalet, hukuk kavramları üzerinede ince mesajlar veren bir film. Türk sinemasının alışık olmadığı tarzda izlenmesi zor bir film ama böyle filmler yapılmalı..7/10
    Sikimic
    Sikimic

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Türk sinemasının böyle filmlere ihtiyacı var.
    d-s-yy
    d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    çok abartılı olmuş film bence.ama gerçek yaşamdan alınışı iyi olmuş.hakan boyav ve nejat işle muhteşem.
    origami-2
    origami-2

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    insanı allak bullak eden bir film..izlenmeli bence. nejat işler in oyunculuğu süperdir. kanımca gerçek yüzünü bu filmde gösterdi bizlere..
    dark-quarantine
    dark-quarantine

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Beklediğimin çok altında bir film . Aşırı küfür olması filmi izlemekten bıktırıyor nerdeyse küfürsüz bir diyalog yok kesinlikle izlemeden önce dikkate alınmalı.
    onur172003
    onur172003

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Öyküsü etkileyici ama film için soylenecek pek birşey yok.Çok kötü...
    altiyuz66
    altiyuz66

17 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Cok kotu. Türk sinemasinin belli bi yere gelebilmesi icin uzun yillar gerektiginin bir gostergesi bu film.
    Cok benzer bir konuyu isleyen 'Irreversible' filmini izlemenizi oneririm, boyle bir konu mukemmele yakin bir sinema filmi haline nasil getirilir kiyaslama sansi bulursunuz..
    sersero
    sersero

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Bence güzel bir film. Film yaşanmış bir olayı sadece anlatmakla kalmıyor o olayı işleyenlerin nasıl bir psikolojiyle buna giriştiklerini de irdelemeye çalışıyor. Filmle ilgili dikkatimi çeken en önemli ayrıntı 5 yönetmenin de figüranlık yapması. (Çağan Irmak, Zeki Demirkubuz, Cemal Şan, Selim Demirdelen ve Serdar Akar)Nejat İşler’in yanısıra Erdal Beşikçioğlu’nun oyunculuğu da çok hoşuma gitti.
    samsunmy
    samsunmy

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    filmin esas bombası en sonda aslında. çoğumuz film bitip de yazılar geçmeye başlayınca vcd'mizi kapatmışızdır. ancak bırakın bütün yazılar geçsin ve film müziği bitsin. henüz film bitmedi çünkü.