Barda
    3,7
    Barda hakkında görüşlerin ?

karakose9
    karakose9

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    ilk yarım saati çok ama çok sıkıcıydı.bırakıp gidebileceğiniz cinsten bir filmdi.özellikle replikler çok berbattı.öğhhğ diyesim geliyordu ne yalan söyleyim.ama bir oyuncu bir filmi ancak bu kadar kurtarır bu kadar yükseklere çıkarır.diğer oyuncular senaryo ve replikler nejat işler seviyesinde olsaydı 10 verirdim hatta oscara çağrılırdı.fakat benim görüpte türk yönetmenlerin yapımcıların göremediği yapmacık oyunculuklar türk sinemasını aşağılara çekmeye devam edecektir.nejat işlerin yerinde olsam türk projelerinin hepsinde çalışmam kendi kalitemdeki oyuncularla çalışırdım.nejat işlerin yanında oynayan oyuncularda fena değildi.fakat filme 7 veriyorsam bunun 6 sı nejat işlerin.
    durand90
    durand90

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    10 10 10 müthiş bir film.Film gibi film yane.nejat işler çok ei oynamıs.tam bı ıbretlık ve sahsen benı cok gulduren bir yapıt.gercekten tebrıkler...
    now-playing
    now-playing

29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    bence harika bir film.işkence sahneleri mide bulandırıyor olabilir ama nejat işler gibi bir oyuncunun yabancı aktörlere kafa tutabileceğini
    bizlere gösterdi.cani korkusuz bir örgüt liderliğini üstlenebilmek iyi bir oyunculuk deneyimi gerektiriyor olsa gerek.ayrıca filmin yaşanmış bir olaydan alınması ayrı bir gerçeklik katıyor duruma.tek kelimeyle süper.
    dra-kula
    dra-kula

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    barda filmi zaten konusu itibari ve 1997de gerçekten işlenmiş bir durum olduğu için birçok kişinin ilgisini çekti. fragmanlardaki gibi çok aşırıya giden sahneleri yoktu ama devamlı şiddet olması ve şiddeti uygulayan kişilerin çok basit bir işmiş gibi davranmaları ve yaptıklarından dolayı küçücük bir vicdan azabı bile duymamış olmaları kanınızı donduracak. ailece izlenmemeli. 18+ bir film. ağır içerikli küfür de olduğunu belirtiyim. zaten böyle insanları canlandırırken kibar konuşmöalarını bekleyemeyiz. sonuda çok güzel bitti. o gencin telefonu almamasına anlam veremedim. ama gerçektede böyle olmuş hayret.son olarak oyunculuk çok iyi 15 günde çekim büyük başarı. puanlamada şiddetin çok olması ama konunun iyi anlatılamsından dolayı 6
    Demirtas
    Demirtas

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelime ile vasat. İyi demek mümkün değil. Kötülemekte içimden gelmiyor açıkçası. Film bir türlü bir yere varamıyor. Sürekli bekliyorsunuz acaba ne olacak diye. Sonunu mantıklı bir yere bağlamasını bekliyorsunuz ama yok işte. Beklentilerinizi yüksek tutmadan boş bir zamanda izleyin diyebilirim ancak.
    potasyum
    potasyum

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    film güzeldi.bazı yerlerinde güldüm diyebilirim;ama sonlara doğru aşırı rahatsız oldum,sakın ailece izlemek gibi bir hataya düşmeyin :)
    burakaltunsoy
    burakaltunsoy

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    iyilein kötü,kötülerin iyi olduğu bir film(oyunculuk bazında)başlangıcı tam bir felaket.heralde serdar akar'da istemeyerek koydu onları oraya.bol küfür,bol şiddetin olduğu +18 + ailece hatta yanında birisinin bile olmadan izlemen gereken bir fim
    okan-kargül
    okan-kargül

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    aynen yaaa...ben yapımcı felan değilim ama izlerken çekim hatalarına uyuz oldum..adam tekme atıyor sen mal mal bakıyosun vurdumu lan vurdumu diye...ayıp yani..:)))
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    oldukça başarılı bir film. hele ki nejat işlerin oyunculuğu süper. yorumlara baktığım zaman argo sözlerin kullanıldığını yazmış bir arkadaş, zannederim dışarıda ne şekilde konuşulduğuna pek kulak vermemiş, ki o şekilde yaşayan insanların konuşma tarzında da hiç bir abartı yok.
    sonbaharda-huzun
    sonbaharda-huzun

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bence çok güzel bir flim çekim hatalarına dikkat edersekk oooo her flimde birsürü çekim hatası var yani :D türk flimmi bulmuşşsunuz daha ne istiyosunuz :D
    A-C-A-B-
    A-C-A-B-

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filmde yaşanan olaylar tamami ile gerçek ve dahfazlası da var ama onları burada yazamam.bunun dışında filme nejat işler in oyunculuğu damgasını vuruyo.
    odinhan
    odinhan

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Şiddet içeriği çok fazla,modern bir film olmak ile klasik türk filmi anlayışı iç içe girmiş.İlginç bir filmdi.
    unlawfull89
    unlawfull89

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    ya ben bu filmi hem çok beğendim hem de sinir oldum... yani aslında ders verici biraz ama insanın ruh halini acayip etkiliyooo
    askdoktoruxxl
    askdoktoruxxl

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    herkesin zevki farklı ama neden kötü diyelim ki diyemeyiz çünkü hiç kötü değil
    beğenmiyoruz çünkü amerikan yapımı şiddetlere okadar alışmısız ki akarın yaptığı bu filme saçma diyoruz
    bence film süper bir şekilde bize sunulmuş oyunculuklar özellikle filmin en ağır topları
    glpnar
    glpnar

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    vallahi oyunculuklar harika da yani mide kaldırmaz sahneler insanın tüylerini diken diken ediyor ...