Ucuz bir gerilimdi , kliseydi , bunlardan çok gördük falan demek gereksiz ; sinema var oldukça bu ve buna benzer filmler görecegiz , bu - nasil denir - doganin bir kanunu :) ... Film teen slasher-vari bir gerilim .Izlerken sikilmadim , yer yer gerildigim de oldu . Özellikle sonu epey etkiledi beni . Tavsiye ederim , sevdim ben filmi... 5/3 ...
zaman kaybından başka bir şey değil ama adıyla uyumlu bir film olmuş gerçekten izlerken insan cinnet geçirebilir filmin ismi cinnet geçirten olsaymış daha güzel olurmuş:)
gerçekten vasat bir filmdi.başından sonuna tarzı aynı filmleri azıcık bile zorlayacak bir şey yoktu..izleyip bitince hiç birşey bırakmıyor desem yanlış olmaz..
klasik korku filmlerinden. iki sevgili doğa gezisine çıkıyorlar ve başlarına psikopatlar tarafından türlü türlü işler geliyor. aşina olduğumuz seneryolardan. gereksiz yere çekilmiş bir film bence benzeri çok . ve benim için de gereksiz yere izlediğim bir film .
zevkler tartışılmaz arkadaşlar ama bu kadarda olmazki. berbat ötesi bir filmi çok mükemmel bulup bide burada yorum yazmak ne kadar doğru. bunun gibi 50 tane film sayarım 49 u bundan iyidir eminim.