izlemek isteyenler filmi izledikten sonra senaryoyu kndisi yazmış gibi hissedicek bi snraki sahneyi tahmin etmek kolay çünkü ama gerilim gerçkten var tavsiye edilir
arkadaşlar film klasik korku ögelerinin dışına çıkamamış,eğer vaktim var ve korku olsunda ne olursa olsun diyorsanız gidin ama bence haftanın diğer filmlerine bir bakın,konusu çok basit ve acaba ne olacak diyede bir kaygı bırakmıyor...
Bence güzel bir film olmuş evet klişe olduğu doğru ama kendi türündeki filmler arasından sıyrılmayı başarıyor ben beğendim,filmin geçtiği mekalarda gerçekten çok güzeldi.Gerilim severlere tavsiye ederim.
gerçektende izlediğim en kötü korku filmlerden bir tanesi.sadece son 10 dakikasıyla izleyiciyi heyecanlandıran bir film.yani ondan öncesi gerçekten berbat.çok sıkıcı.anlamadığımda bu kadar iğrenç bir filmi nasıl mumya evi ve teksas katliamı ile aynı kefeye koyuyorsunuz.vakit ve para kaybı.
acayıp sacma ve bundan once cekılmıs teksas katliamı gıbı fılmlerın aynısı aynı turde cekılmıs hatta cok benzer sahnelerıyle rollerı var tek kelımeyle ıgrenc sakın gıtmeyın...
korku filmi sevenlerin kaçırmaması gereken bir film ,senaryo gerçekten sıkı filmin yapımcısı ve yönetmeni tony giglio bir çok filminde olduğu gibi yine mekanı ormanlık ve ıssız bir bölgeyi seçmiş korku filmlerinin en büyük unsurlarından biri olan ses efektlerini gayet güzel kullanmışlar izleyiciyi sürüklemeyi başarıyor filmdeki katilin görünüşü biraz tepenin gözlerindeki yamyamları andırıyor yanık suratlı çirkin filmin final sahnesine doğru izleyicinin nefesinin kesileceğini ve adrenalinin yükseleceğini söyleyebilirim
kesinlikle çok kötü bir film... hep aynı seneryo... filmin başıyla sonunun hiç alakası yok.. çok boş vaktim vardı filme o yüzden gittim... yoksa kesin çıkardım filmin yarısında... 10/00000
bence gayet güzel bir korku -gerilim filmi eger texas katliamı tarzında filmler seviorsanız begeniceksiniz.zaten bu turu sevmıorsanız hiç izlemeyın ve yanlış yorumlar yazmayın .10/7
Film tam anlamıyla bir fiyasko. Film, sözde Amerikan tarzı Teen-Slasher, Texas Katliamı ve Saw tarzı filmlerin karışımı gibi duruyor. Ancak, sonuçta elde var sıfır. Filmde tek iyi olay 'Timber Falls' denen yerin müthiş görüntüleri.