koala70
20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Alın size klasik,klişe bir korku filmi daha.Yine bir Hollywood yapımı.Ya ormana bir kaç arkadaş gider,bir kaç piskopat tarafından doğranır,ya terkedilmiş bir otele gidilir yine bir kaç piskopat tarafından doğranır,ya terk edilmiş bir binaya gidilir orda da bir kaç piskopat tarafından doğranır.Yahu yeter be kardeşim.Yokmu elinizde başka malzeme.Yokmu şöyle adam gibi bir korku flmi yapaca babayiğit bir Hollywood yönetmen yada senaristi.Yahu bıktık artık,gına geldi sizin bu korku filmlerinizden,verdiğimiz paraya yazık.Artık başka birşey demiyorum.4/10
saçma bir film.eğer çöpe atacak zamanım yok diyorsanız izlemeyin derim ben.hani bir insanı silahla 10 defa vurursunda bikaç sahne sonra gene çıkar ya karşına işte öyle bir film.isterseniz gidin!
korku filmi değil biraz geriliyorsunuz doğal olarak.ben beğendim kesinlikle sıkıcı değil oldukça akıcı bir film sıkılmayacağınız kanısındayım gidin derim...
Yahu aLışıLdık geriLim fiLmLerinden, kızLarın kaçış ve ayapı takıLıp katiLe yem oLuş sahNeLeri bıktırdı artık.Kötü ötesi bir fiLm.. Harcadığım zamanıma acıdım.İzLerken Türk geriLim fiLmLeri akLıma geLdi; trajikomik..
son zamanlarda o kadar çok kötü film izledim ki,bu filme kötü demek haksızlık olur.bence sürükleyiciydi sonuna kadar sıkılmadan izledim tavsiye ediyorum
taklit,görsel olarak saçmalıklarla dolu,örneğin kafa kopuyor ortada kan yok v.s.,senaryo 80lerden kalma,özetle zaman ve para kaybı,devamı gelecek sakın gitmeyin devam filmine.
çok öğretici ve etkileyici bir film, herkesin izlemesi ve etkilenerek dikkatli olmasını gerektirir, kurgu yetersiz ve senaryo şaşırtıcı gelebilir fakat çok fazla bişe beklememek lazım Türk korku filmlerinden iyidir
diğer yorum yazan arkadaşalra bende katılıyorum filmde gerilecek bir durum yok. film vasat oyunculukalr kötü kopya bir film olmuş sadece kopya filmlerin akibetini yaşıyor yani kötü. 10/3