beklemekten çatlamak üzereyim.bu filmi bekleme sürecinde izlediğim tüm filmleri aperatif ön meze şeklinde izliyorum.kesinlikle ana yemek bu film. önceden yazdığım gibi üzerine yorum bile yapmak gereksiz.sadece şu var,normal güzellikte,normal kalitede,normal bir atmosferde geçecek bir şey değil bu.tamamen anormal birşey bu.anormal derecede etkileyici ve müthiş bir film olacak.şunuda atlamayayım, bazı arkadaşlar kenan yine aynı karakteri oynamış falan filan demişler ve biraz toz kondurulmuş ortama.bir,her oyuncu farklı yeteneklere farklı kapasitelere sahiptir,herkes bir şener şen,herkes bir al pacino,herkes bir robert de niro değildir. önemli olan her filmde ayrı bir renk olmak değil,rengin ayarını iyi tutturup göz kamaştırabilmektir.iki,bu adamın yüzü buna benzer rollere çok iyi oturuyor ve bence bu roller için sektörde bir numara,yanına yaklaşan dahi yok,madem böyle bir avantajı var,tabiki bunu kullanacak.özetle yorum yazmak farklıdır,emeğe saygısızlık farklıdır ikisini ayıralım derim.