4,4
Kabadayı hakkında görüşlerin ?
1 Nisan 2008 tarihinde eklendi
türk sinemasının kaliteli yapımlarından birisi şener şen her zamanki muhteşem onun yanında kenan imirzalıoğlu ve rasim öztekin da döktürmüş hayatın gerçeklerini de çok güzel vermiş 108
21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmdeki oyunculuk çok hoşuma gitti benim herkes başarılıydı.En iyide rasim öztekindi bence.Doğrusu vurulacağı hiç aklıma gelmezdi.Kenan imirzalıoğluda uyuşturucu müptelası bir dengesiz rolünde gerçekten iyiydi.Şener şen e zaten birşey demek gerekmez kendini kanıtlamış bir aktör belkide Türkiyedeki en iyi oyunculardan biridir.Filmdeki bazı şeyler eşkıyayla benzer özellikler gösteriyor.Kötü adamlar genç delikanlı onu kurtarmaya çalışan yine şener şen yine acılı son yine delikanlılık bu sefer bir Türkiye acılı gerçeğide var polis mafya siyaset üçgeni.Şuan ekrandaki birçok diziyle ortak yönleri var filmin.Ama ben filmi beğendim Türk filmlerinin bu kadar uzun tutulması alışıldık birşey değil buda bir artı son yıllarda bana göre.Kenan İmirzalıoğlunu iyi bir karakter olarak görmek daha hoşuma giderdi gerçi.
21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence gerçekten güzel olmuş..yani konuyu beğenmemiştim o yüzden bi önyargıyla izlemiştim ama yönetmenlik muhteşemdi...rasim öztekin süperdi...gerçekten izlenilesi bi film favorim ve 10/9
30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bence son zamanların en iyi Türk filmiydi.En beğendiğim karakterse Rasim Öztekin'in canlandırdığı Sürmeli karakteriydi.Oynadığı son sahnelerde sinemaca koptuk.
17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film genel açıdan güzeldi en azından; ama bir sürü olumsuzluk vardı. mesela iyi bir müzik eksiği vardı, müzik diye bir şey yok çünkü filmde. şener şen, rasim öztekin ve diğer tecrübeli oyuncular olmasaydı film bence de pek izlenmezdi... özellikle şener şen yine insanı hayran bırakıyor. beni rahatsız eden başka bir şey ise filmde çok fazla kan olmasıydı. bazı sahnelerde bu kadar kan olmasına ne kadar gerek vardı tartışılır... kenan imirzalıoğlu sanki filme gidilsin diye vardı filmde, pek de iyi bir iş çıkardığı söylenemez. onun dışında filmin öyküsü ve işlenmesi güzeldi. sadece bence sonu daha farklı olsaydı keşke. yine de izlenilebilir, ağlatıyor uyarayım :)
23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
superrrr
4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Şener Şen başta olmak üzere Kenan İmirzalıoğlu ve Rasim Öztekinde rolünün hakkını sonuna kadar vermiştir. 10/9
27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
her şey çok iyi ama gerçekçilik sağlamada küfür fazla kullanılmış...daha farklı bir şekilde de yansıtılabilirmiş...8/10
1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok güzel ve etkileyici bi film.uzun zamandır izlediğim en iyi türk filmi.10 puan verdim hiç çekinmeden.
20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ne denir ki çok güzel film... bazı sahnelerde ve diyaloglorda aklınız eşkiya ya gitsede imirzalıoğlunun varlığı sizi bu düşünceden uzaklaştırıyor
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
şener şen tartışmasız türkiye'nin en iyi oyuncusu.kenan imirzalıoğlu çok şanslı,onun için o set bir okul niteliği taşıyor bana kalırsa.gerçi çok iyi isimlerle de çalıştı,olgun şimşek,uğur yücel gibi,şimdi de şener şen.yavuz turgul ve şener şen isminin olduğu her filmi gözümü kırpmadan izlerim.
29 Aralık 2007 tarihinde eklendi
aman aman mükemmel olmasa bile kendini rahatça izlettiren ve oyuncularının da başarılı iş çıkardığı güzel bir film olmuş.şener şen zaten her zamanki gibi çok iyiydi.adam bu kadar çeşitli rolün altından nasıl böyle çıkıyor gerçekten şaşılası bir yetenek.imirzalıoğlu ise bence tam bu tip roller için yaratılmış,gerek sima gerek hareketler mimikler falan iyi oturmuş devran’a.izlense pişman olunmaz bence ama bazı yerlerden duyduğumun aksine kabadayı eşkiya’dan güzel değildi bence.
28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Her yönüyle iyi bir film olması ile beraber klasik Türk filmlerinin her türlü özelliğinide içinde barındırıyor,kısacası çok özgün değil ama benzerleri arasında tartışmasız en iyisi.10/9
22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film,oyuncular süper konu harika..kaliteli bir yapım ..kesinlikle izlenmesi gereken bir türk filmi..iyi seyirler ...
4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tadına doyulamayan bir film diyebilirim kabadayı için..bu yapıtta tüm duyguları bir çizgi içersinde yakalamanız mümkün...arkadaşlığı baba sevgisini sadıklığı bi gün çok yakın bildiğiniz arkadaşlarınızın sizi eleverebileceğini ve toplumda dışlanan eşcinsellerin daha yürekli olabileceğini..şu son dönem türk sinemasında büyük bir ilerleyiş kabadayı..başta Şener şen'i Kenan İmirzalıoğlunu ve tüm oyuncuları kutlarım..böyle bir yapıtı hayata geçirdikleri için..