Kabadayı
4,4

cerengonurtay
cerengonurtay

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ders alınması gereken özel bir film bence.eline silah alıp kanun olamya çalışanların alması gereken önemli dersler var bu filmde.şener şene zaten ne diyebilirsinki adam oynamıyor yaşıyor adeta.ama kenan imirzalioğlundan böyle bir performans ummuyordum gerçekten.psikopatın alasını oynarım hemde en sevimlisi olrum demiş çokta iyi etmiş.ayrıca rasim öztekin de inanılmazdı.
xxhandexx
xxhandexx

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film güzel..ama abarttıkları kadar değil..filmde sıkılmamak icin eğlence aradık erkek arkadasmla..dalga gectik..geyiğe vurduk fln..ancak öle eğlenebildik...fazla dramatik..
seherkayan
seherkayan

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film için ne diycegimi bilemiyorum Eşkiya'dan sonra izlediğim ikinci en iyi türk filmiydi gerci bu sene cıkan yabancı filmlerden kat ve kat çok daha iyiydi.
Yavuz tuğrul yazıcagını yazmış fakat üstat Şener ŞEN bukadarmı güzel oynanır bukadarmı rolune yakışır
tebrikediyorum
Eger öhn yargılı arkadaslar varsa lütfen olmayın Mutlaka İzleyin pişman olmassınız
kbra123
kbra123

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
süper bi filmdi kusursuz.2 defa izledim ve ikisindede o son sahnede ağladım tavsiye ederm (:
necatibayram1966
necatibayram1966

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filme girmek için bayağı bir uğraş verdim.seanslar tüm dolu bende iyi bir film herhaldeki bu kadar rağbet var dedim.Film başladı ve eyvah bu ne kadar kötü ve sıkıcı bir film dedim kendi kendime.Ama özellikle ikinci devrede film aldı götürdü ve bende gece 12'30 da bitmesine rağmen değdiğini düşündüm ve film bence acele etmeden izlenmesi gereken güzel bir yapıt olmuş.İmirzalığlu gerçekten karakterinin hakkını veriyor.Tavsiye ederim izlemek isteyenlere.
berkerizgi
berkerizgi

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
yani tek kelimeyle berbat bir filim.tamam oyunculuklara birşey demiorum hepsi süper ama bu senorya nasıl bişi yahu..bu kadar basit sıradan klişe senaryo olmasın artık bi farklılık yaratın ya...
haa bide karakterlerin kabadayımı yoksa stand-up çı mı olduğunu anlamıorsunuz..

sonuçta sıkıcı bi filimdi nasıl 8.8 alır anlamıorum...
pappy-2
pappy-2

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
şener şen kenan imirzalıoğlu ömer vargı yavuz turgul.
sinemadan biraz anlıyan biri için ortaya mükemmel bir işin çıkacağından emin olmamak mümkün diil. 1998 den beri kenan imirzalıoğlunu pürdikkat takip ediorm. ülkemizden dünya kapasitesinde bi star çıktı. standartlar ve şartlar düşünüldüğünde oscar ödülünü almaya en yakın türk o.
saygılar sunarım

Comment sahibi: pappy
zimkanatanka
zimkanatanka

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ne kadar gereksiz bir film. Yok raconmuş, yok delikanlı mafyaymış. İki üç de patlma sahnesi koymuşlar; vurulma sahnelerinin de hiçbir inandırıcılığı yoktu. Mafya filmlerineçok meraklıysanız Türkiyeden giden Kürt mafyasının da olduğu Şark Vaatleri filmini izleyin o zaman, ne kadar gerçekçi ve ürpertici şiddet sahneleri vardı. Artık Türk sinenamısının zekice kurgulanmış, şaşırtıcı, yaratıcı ve sıradışı senaryolara ihtiyacı var. (Türk yönetmenler ve senaristler hiç film de izlemiyor galiba. Örnek Kapışma filmi) Oyunculuk fena değildi, çekimler, müzikiler de fena değildi ama hikaye senaryo, berbat.
bacchus36
bacchus36

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Şener Şen'in oyunculuğu vasatın altında, senaryo sıradan(özellikle Karaca'nın Devran'ı delirttiği sahnede -malum boy kıyaslaması- tamam dedim, ancak bu kadar basit olabilirdi)..

Eski kabadayıların sahneleri,sanki zor durumdaki tecrübeli oyunculara yardım etmek amacıyla eklenmiş gibi geldi bana..

Kenan İmirzalıoğlu kötü adamı güzel oynamış, fakat senaryo kötü olunca havada kalıyor işte..

Bir tek Rasim Öztekin'i beğendim,ne yalan söyleyeyim..

Acilen eski filmleri gibi bir film bekliyoruz Şener Şen ve Yavuz Turgul ağabeylerimizden..
2/10
suntum
suntum

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hiçbir orjinalliği yok ne yazık ki. düş kırıklığı benim için, üzüldüm.
fatihemail
fatihemail

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence zayıf ve kısır bi senaryo. filmin sonundaki halihazırtda içinde bulunduğu duruma ters düşen gülücük, kimilerine göre Kenan İmrizalıoğlunun oynadığı karakterin çelişkilerle dolu kişiliğini yansıtıyo olsada ben o an izleyici olarak benle alay edildiğini düşündüm. daha kaliteli şeylri beğenmeliyiz ve istameliyiz ben ce. ama sadece kenan imrizalığlı ve şener için gidilir bu filme. gerçekten harikalar.
arkeolog70
arkeolog70

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
şener şenin hatrına gittiğim ama hüsrana uğradığım önyargılarımın beni yanılttığı vasat bir filmdi..sahneler arası geçişler diğer türk filmlerinde olduğu gibi çok kopuk, seyircinin duygu dolu anlarında serpiştirilen iğrenç esprilerle komedi tadı verilmeye çalışılan antitrajedik bir yapım..son olarak türk filmlerinde kullanılan bolca küfür ve seks öğleriyle bezenmiş sahnelerden bu filmin de nasiplenmesini görmek üzüntü verici.. filme gitmenize değmez zaman kaybı ama yine de emeğe saygı!!!
temizermail
temizermail

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
vazvaz ötesi..
Şener Şenle K. İmirzalıoğlu oynuyor diye böyük bi umutla gittik. Eşkiya kadar iyi olacağını düşünüp de gidecek vatandaşlara paranızı boşa virmeyin derim. Zaten ilk yarıyı konstipasyon geçirmeden izleyen varmıdır bilmiyorum :-D
Polat dizilerinin herhangi bir bölümünden farkı yok ya(!)
KÖTÜ..
oppositedevil
oppositedevil

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi izlediğime pişman oldum diyebilirim.Bu kadar uzun konuşmalar olmamasını ve haraketli sahnelere daha çok yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. İlk yarının sonunda tamam film şimdi başlıyor diyorsunuz ama yine hüsran.Arada birkaç iyi sahne çıksada son sahne dışında beni cezbeden birşey yoktu...
fyalic
fyalic

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
izlenecek bi film seyirliği ve akıcılığı ile. ama ekstra seirciye verdiye ne derseniz.orada durup biraz düşünmek gerekir. ama demezseniz de şener şen..