2,6
Tetikçi 2: Yüksek Gerilim hakkında görüşlerin ?
21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim.İlk filmin sonundan sonra bu filmle başlayan olaylar ne kadar saçma olsa da Jason Statham ile çılgın aksiyon için 10 üzerinden 8
10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
daha yeni izlemişken sıcağı sıcağına görüşlerimi yazmak istedim..
tabi ki öncelikle sizden gelen yorumlara göz gezdirdim ..
birçok zaman olduğu gibi yine anlam veremedim birçoğunuzun yorumuna ..
komik bulmuşsunuz (ki film komedi içerdiğini zaten afişten bağarmakta), saçma bulduğunuzu (ki afişten bağarmakta yine). bazı filmler saçmalığı ve komikliği güzel şekilde birleştirip aksiyon ekleyerek servis yapmaktadır kanaatimce .. bu yapılan servisten yemeği bilenler keyif alır ama çatalı bıçağı hangi elle tutucağını bilmeden,fikirsizce yiyenler zevk alamaz ..
siz siz olun önce yemenin usülünü öğrenin ..
bazı yapıtlardan çok yok .. bu yemekleri herzaman bulamayabilirsiniz ..
dikkatli olun ..
18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar bikere de şöyle yapmayın.adamlar insanların eğlenmesi vakit geçirmesi için film yapmış o kadar.sanki bilmiyosun gerçekte insan vücuduna pil takılmıcanı.(aslında olabilir :D)ama genede güzel bi film 10/10 dipnot:Bu filmin Dvd&Blu-Raye çıkış tarihi 14 mayıs 2010dur.arz ederim :D
14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arkadasın teki bu filmın turunu fantastik olarak belirtmıs we demiski hıc mı fantastastık bir film seyretmednz...simdi ben bu yoruma neremle gulecegimi bilemedm=))))
en az film kadar sacma bi yorum olmus
10uerinden 0.5 emege saygı
28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
böyle bir film olamaz resmen saçmalık.1 verdim.
24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
saçma sapan bir film..taşıyıcı 3ten sonra böyle bir film yakışmamış bu adama..
8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
gerçek sinemaya ve sinemaseverlere hiçbir katkısı olmayacak bir film...
18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bir film daha ne kadar mantıksız yapılabilir. İlk fimdeki gerçekçilikle alakası yok biraz daha çıplak sahnelere koyarak milleti çekmeye çalışmışlar herhalde. Filmlerde realite arayanlar bu filme en fazla 1/10 verirler. Ben de hakkını verdim
17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Film aksiyon değil komedi olmuş :D
11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
evet yaa,gerçekten jason statham kariyerinin kötü filmlerinden birine imza atmışş..
10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Crankdan ne umup gidiyorsunuz?Filmin amacı belli.İlkinde olduğu gibi konuya,kurguya bakmayacaksın.Kendini rahat bırak ve eğlencelik,komik aksiyonumsu bir film seyret.Ben birinci filmdeki gibi aynı tadı aldım.Hem bazıları gibi saçma bir film diye kestirlip atılsaydı ikincinin çekilmesi gib bir durum olamazdı.Bir sanki çok mu mantıksaldı?Ou bunu bırakın.Jasonın komik halinin tadını çıkarın.
11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
aksiyon filmi miydi komedi filmi miydi anlamadım yani,epey güldüm biraz da iğrençlik ve abartıyla doluydu sinemada izlenesi bi film olmaktan biraz uzakta bence...
25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film çok komik onu söyleyeyim peşinen.

aksiyon?? fazlasıyla var.

komedi - suç - aksiyon severler için çok iyi olmuş. 6/10
21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
birincisinde insanlar eğlendi diye ikincide cıvıtmanın anlamı nedir ki ?
1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yaa böyle saçma devam filmler neden çekerler ilkinde adam zaten baya yüksekten düşüyor parçalara ayrılması lazımdı eski senaristler nerde artık yeni senaryo filmler çekin devam filmi değil