Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2,6

-Lord-
-Lord-

11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ilk film bence berbat ötesiydi.. devamının çekilmeside beni üzdü... çok gereksiz... neden bu paralara yeni film yapmazlar...
mehtap6
mehtap6

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmin ilk yarım saateini zor izledim konu yok varsada cok alakasız sahnelerin birbirine geçişi baglantısız ilk filmin heyecanı yerine yapmacık heycanlar yaratılmaya çalışılmış..sakın gitmeyin.
e-ergener
e-ergener

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Jason Stathamın gözümde marka değerini düşüren tek filmi.
alba42
alba42

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Tamamen gişe için çekilmiş gereksiz,rezalet,saçma sapan bir film.
AstalaVista
AstalaVista

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ilk filmi izlediğim için izledim.. hadi seriyi bozmayalım dedim ama bu Crank 2 berbat.. ilk filmi beğenen biri olarak bu film bana ızdırap gibi geLdi..
Alp T.
Alp T.

20 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Şu devam filmlerinin çoğunu pek anlayabilmiş değilim. Yani ilk filmde fikir güzel ve başarılı. Akıllarda iyi bir film olarak kalabilirdi Crank. Zirvede bırakmak lazım dedikleri bu. İlk filmin sonu helikopterden düştükten sonra Chev’in yaşaması ile bitiyordu. Orada kesilmesi lazımdı işte. Bu filmin sonunda ise adam alevler içinde ve hala yaşıyor. -Spoilere girecek kusura bakmayın- Tüm kötü adamlar ölmüş, her şey bitmiş. Önceki filmde de bitebilirdi fakat asıl sonun bu olduğunu düşünmüşler senaristler. Asıl son bu olsa da hiç de iyi bir son değil.

Bu film ilk filmin kaldığı yerden başlıyor. Chev’in kalbini çıkarıp yerine plastik bir şeyler takılıyor. (evet, biraz iğrenç bir açılış olmuş) Daha sonra Chev, kendi vücuduna aşırı voltajda elektrik yükleyerek veya adrenalinli şeyler yaparak yaşamaya çalışıyor. Kötü adamları alt etmeye çalışıyor.

Bu filmde de tüm devam filmlerinde olduğu gibi daha fazla metodu uygulanmış. Gerek de yokmuş. İlk film zaten deliceydi, her şey GTA oyunu düzeyindeydi. (yani saçma ama hem gerçekçi hem izlettiriyor hem de eğlenceli) Bu filmde ise önceden tanıdığımız GTA dünyası yerine saçma sapan ve iğrençliklerle dolu bir dünya ile karşılaşıyoruz. Bel altı espri veya onun tarzı şeyler tüm filme hakim, dövüş sahneleri daha kanlı, her şey daha saçma. her şeyin fazlasının zarar olduğunu bu filmde görebiliyoruz. Artık eğlencelikten çıkıp kendi kendine saçma sapan bir yol bulmuş film.

Peki hiç mi iyi yanı yoktu derseniz filmde bana eğlenceli gelen şeyler yalnızca Chev’in vücuduna elektrik yükleme sahneleri ve Transporter filminden bahsedilmesiydi. Filmin geri kalanında hiçbir iyi yan göremiyorum.

Evet, önceki filmde yapılan hatalardan ders alınmadığını ve bu filmde daha fazla hata yapıldığını göreceksiniz. Neveldine ve Taylor’ın iyi birer yönetmen olduğundan şüpelendim bu kez. Hani iyi bir yönetmen oldukları söylenemez zaten ama bu filmde cidden çuvallamışlar. Amy Smart’ın karakterini ise hala anlayabilmiş değilim. Filmde sadece toplasan 15 dakika gözüküyor, gerisi Jason Statham’a ait. Başrol sıralamaları açma olmuş biraz.

Sonuç olarak benim gibi ilk film güzeldi, hadi devam filmini izleyeyim gibi şeyler düşünmeyin. Kısa ve öz, bu filmi izlemeyin bence. Tavsiye etmem. Ama eğer illaki izleyecekseniz de o zaman izleyin ve hafızanızdan silin bu filmi. Hiç iyi değildi. 0.5/5
monopoly
monopoly

15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
her karesi aksiyon dolu, ilki kadar başarılı değilsede efektleri güzel.
su-sisesi
su-sisesi

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
sadece geyik olsun diye çekilmiş bir film kendini ciddiye almayan kimseyi ciddiye almayan geyik bir film bu tip oldunu izlemedende biliyodum ve baya keyif aldım...bence bir filmi izlemeden önce bu film den ne beklediğinizi bi düşünün sonra izleyin sinemda zevk önemliyse zevkinize göre secin her tür film izleyip kafanızı çorba yapmayın...sonra görüyosunuz yaptığınız yorumları...bu filmi izlemek isteyen arkadaşlar bu film tamamen gırgır olsun diye çekilmiş 18 yaş üstüne hitap eden bir film müstehcenlik içeriyo...ona göre izleyin...ucuk ve kacık bir filmm...bu türde.. hepsini vur.. u tek geciyorum birde
Meet-in
Meet-in

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Statham uçaktan binlerce metre yükseklikten yere çakılmıyomuydu :):)
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

26 Mart 2012 tarihinde eklendi
hop oturup hop kalktığım ender filmlerin listesine alabilirim
lovejunkie
lovejunkie

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
tam anlamıyla fiyasko...
sarpcore
sarpcore

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Abartılı aksiyon filmlerin değişmez oyuncusu haline gelen Jason Stathamın ilk bölümde olduğu gibi yine,abarttıkça abartan sahnelerle dolu saçmalığa yol almış bir film.Bir çok insan ilk bölümüde beğenmişti ama ben o filminde abartı bulmuştum.Jason Statham zaten iyi bir oyuncu değil.En fazla yapacagı böyle bol aksiyonlu filmler.Her filminde aynı zaten.Bu filmi bana taşıyıcı 5 diye izletseniz anlamam:)İnsan biraz farklı bir role bürünür.Crank serisi konu itibariyle ilgi çekici olabilir ama hiç bir kişiligi yok.Filmi çok basite çekip sadece iş yapsın,cebe para girsin diye düşünülmüş.Ayrıca bu bölümde fazlaca cinsellik ön plana çıkarılmışki,hiç gereği yoktu.Birde Amy Smart kelebek etkisi gibi kaliteli bir filmde elde ettiği başarıyı neden böyle abuk subuk filmlerle harcıyor anlamak mümkün değil.Neyse sonuç olarak,sadece aksiyon,sex,eğlence falan filan diyorsanız izleyin gitsin.
Gürkan A.
Gürkan A.

10 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Orta ayar bir Jason Statham filmi tam onun tarzı birinci filmde ölüp ikide dirilmesi pek bence olmadı
ammeh
ammeh

22 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmdeki gereksiz efektleri geri dönüşleri ve saçma sağan animasyon sahnelerini saymazsak fena değil. filmi buün aldım ve hatta hemen izledim. aaçıkçası ne aldığıma ne de izlediğime pişman değilim.

ama tabi filmde abartılı bir cinsellik ve çıplaklık var. üstelik hiç olmayacak yerlerde var bu sahneler bi de filmde 1000 tane figüran kadın var sadece bir kaç tanesi gik onlarında.

aile ile izlenmez ama benim gibi tek başınıza izleir biraz absürt ve acaip bir aksiyon arıyorsanız neden olmasın.
Seza
Seza

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok abartılıydı. İzlemeseniz de olur.