2,6
Tetikçi 2: Yüksek Gerilim hakkında görüşlerin ?
7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar boştan yere paranızı ve vaktinizi harcamayın bu filme gittim gittiğimede pişman oldum :(
11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu yorum yapan ve puan verenler ne amaçlıyo yada ne bekliyo bilmiyorum 3 diyen var 5 diyen var....abartı diyen var... bu film inanılmaz bi film değil evet ama kesinlikle berbat bi film de değil...film abartı çünkü konusu öyle aksiyon komedi tarzı bu ne bekliyonuz??? 8/10
17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
aynen katılıyorum arkadaşlar daha dün gittim bende filmin yarısında da çıktım bu kadar filmden çok jason statham bozuldum bu kadar aksiyon filmlerine yakışan adamın o sahneleri oynayıp seviyesini düşürmemesi gerekirdi..artık o adamın filmlerine araştırmadan imkansız gitmem hipodrom sahnesi felan ne kadar iğrençti
10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmi hiç begenmedim.filmde konu göremedim zaten yarısında bırakıp çıktım.tamam filmde erotiklige karşı degilim ama bu erotikligi geçmiş direk porno filme dönmüş.bir çok sahnede iğrençti şiddet sahnelerinin igrençligi degil (o tüfegi adamın bi yerine sokma sahnesi mesela)anlayacagınız tavsiye etmiyorum.
18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Birinci bukadar güzel olan bir filmin ikincisi nasıl olurda bu kadar rezalet olabilir. Birinciyi 5-6 kere izlemiş biri olarak ikinciyi izlemeye heyecanla gittim fakat çok büyük hayal kırıklığı oldu. Karekterler tamamen saçmalamış ilk filmde herkes nispeten düzgün tiplerken bu filmde herkes saçmalamış her şey abartılmış Bütün tipler sapıtmış, Yönetmen güzel olabilecek bir seriyi tek kelimeyle berbat etmiş. Rezalet sakın para vermeyin bu filme bende ilk başta burda yazanlara aldırış etmeyip, nekadar kötü olabilirki diyerek gittim fakat pişman oldum.
12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bence gerçekten tetikçi 1den sonra çok ama çok kötü bir film olmuş...
21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Film ailece gidilecek bir film değil onu baştan söyleyeyim.
Film bu kadar düşük bir puanı hak etmiyor onuda söyleyeyim.imdb de daha yüksek puanı.
Ayrıca sırf Jason Statham karizması için gidilir bu filme.Bana yer yer mematiyi yer yer de recep ivediği hatırlattı(köpek tasmasını boynuna geçirdiği sahne).Ama senaryo çok basit kalmış bir olay var onun etrafında film dönüyor.