Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
    2,6
    Tetikçi 2: Yüksek Gerilim hakkında görüşlerin ?

Gürkan A.
    Gürkan A.

10 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
    Orta ayar bir Jason Statham filmi tam onun tarzı birinci filmde ölüp ikide dirilmesi pek bence olmadı
    Alp T.
    Alp T.

20 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
    Şu devam filmlerinin çoğunu pek anlayabilmiş değilim. Yani ilk filmde fikir güzel ve başarılı. Akıllarda iyi bir film olarak kalabilirdi Crank. Zirvede bırakmak lazım dedikleri bu. İlk filmin sonu helikopterden düştükten sonra Chev’in yaşaması ile bitiyordu. Orada kesilmesi lazımdı işte. Bu filmin sonunda ise adam alevler içinde ve hala yaşıyor. -Spoilere girecek kusura bakmayın- Tüm kötü adamlar ölmüş, her şey bitmiş. Önceki filmde de bitebilirdi fakat asıl sonun bu olduğunu düşünmüşler senaristler. Asıl son bu olsa da hiç de iyi bir son değil.

Bu film ilk filmin kaldığı yerden başlıyor. Chev’in kalbini çıkarıp yerine plastik bir şeyler takılıyor. (evet, biraz iğrenç bir açılış olmuş) Daha sonra Chev, kendi vücuduna aşırı voltajda elektrik yükleyerek veya adrenalinli şeyler yaparak yaşamaya çalışıyor. Kötü adamları alt etmeye çalışıyor.

Bu filmde de tüm devam filmlerinde olduğu gibi daha fazla metodu uygulanmış. Gerek de yokmuş. İlk film zaten deliceydi, her şey GTA oyunu düzeyindeydi. (yani saçma ama hem gerçekçi hem izlettiriyor hem de eğlenceli) Bu filmde ise önceden tanıdığımız GTA dünyası yerine saçma sapan ve iğrençliklerle dolu bir dünya ile karşılaşıyoruz. Bel altı espri veya onun tarzı şeyler tüm filme hakim, dövüş sahneleri daha kanlı, her şey daha saçma. her şeyin fazlasının zarar olduğunu bu filmde görebiliyoruz. Artık eğlencelikten çıkıp kendi kendine saçma sapan bir yol bulmuş film.

Peki hiç mi iyi yanı yoktu derseniz filmde bana eğlenceli gelen şeyler yalnızca Chev’in vücuduna elektrik yükleme sahneleri ve Transporter filminden bahsedilmesiydi. Filmin geri kalanında hiçbir iyi yan göremiyorum.

Evet, önceki filmde yapılan hatalardan ders alınmadığını ve bu filmde daha fazla hata yapıldığını göreceksiniz. Neveldine ve Taylor’ın iyi birer yönetmen olduğundan şüpelendim bu kez. Hani iyi bir yönetmen oldukları söylenemez zaten ama bu filmde cidden çuvallamışlar. Amy Smart’ın karakterini ise hala anlayabilmiş değilim. Filmde sadece toplasan 15 dakika gözüküyor, gerisi Jason Statham’a ait. Başrol sıralamaları açma olmuş biraz.

Sonuç olarak benim gibi ilk film güzeldi, hadi devam filmini izleyeyim gibi şeyler düşünmeyin. Kısa ve öz, bu filmi izlemeyin bence. Tavsiye etmem. Ama eğer illaki izleyecekseniz de o zaman izleyin ve hafızanızdan silin bu filmi. Hiç iyi değildi. 0.5/5
    Yunus Taşdemir
    Yunus Taşdemir

26 Mart 2012 tarihinde eklendi
    hop oturup hop kalktığım ender filmlerin listesine alabilirim
    kemerlee
    kemerlee

31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    İlk filmin başarısı nedeniyle çekilmiş kaldığımız yerden devam eden aksiyonu, abartıyı ve saçmalıkları tavana çıkartan ama eğlenceyi ve mantığı taban yapan kötü bir devam filmi.
    emre23-18-15
    emre23-18-15

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    böyle bir film olamaz resmen saçmalık.1 verdim.
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    bence ilkini aratmayan,hatta belki çıtayı birazcık da üst seviyelere çıkartan bir devam filmi.yapımcılar,yönetmen ve oyuncular iyice kontrolden çıkmış.çok eğlenceli ve akılda kalıcı sahneler mevcut crank 2:high voltageda.her zaman söylerim,bir filmi izlemeden önce filmin ne amaçla çekildiğinin bilinmesi gerekir.böylece filmi izledikten sonra da ona göre yorum yapabilirsiniz.rastgele ya da bilmeden izlediğiniz bir filmin can alıcı noktasını kaçırırsınız ve haksız yere eleştirebilirsiniz büyük ihtimalle.crankde olduğu üzere bu ikinci filmde de filmi yapanların tek bir amacı var:onu da 'dağıtmak' diye özetleyebilirim.salt aksiyon,salt eğlence,açık saçık,küfürlü,kirli bir film.istediklerini kesinlikle başardıklarını,beni eğlendirdiklerini rahatlıkla söyleyebilirim.yani bu şekilde değerlendirdiğimizde burada verilen puan aslında oldukça düşük kaçıyor.en azından bir 7ler civarında olmalıydı bana göre.jason statham kesinlikle bu rollerin adamı.zaten kariyeri boyunca da bir iki filmi çıkarırsak her zaman karizma,aksiyon tanrısı,testosteron manyağı rollerde üstüne düşeni yapmış ve filmi tek başına götürebilmiştir.burada da yine mutlak kahraman kendisi.özellikle gençlerin soluksuz izleyeceği,sürükleyici bir aksiyon patlaması crankin ikincisi de.zaten kısacık olan süresi ve dur durak bilmeyen yapısıyla tekrar olsa tekrar izleyebileceğiniz ve sizi sıkmayacak bir film.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    İlkinden çok daha yüksek voltajlı olmuş...
    fantomasds
    fantomasds

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Kadınların bu kadar aşağılandığı başka bir flim görmemiştim. Bayanlara hayvan, kullanılacak mal gibi bakan bir yaklaşım. Seyretmesi zor sahneleri olan, gereksiz bir flim. Seyretmeseniz daha iyi.
    Burakrises
    Burakrises

23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    tetikçi Jason yerine taşıyıcı jasonu tercih ederim. ordaki karizmasını yerle bir eden bir film :( keşke onun gibi birşey yapsalardı.10/3
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    iLk fiLm cok ii di ne war ki bu dewam fiLmi bence zorLama oLmus...
    the-end-2
    the-end-2

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Komik bir film olmuş.Zaman geçirmek için bire bir....
    Seza
    Seza

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Çok abartılıydı. İzlemeseniz de olur.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    facia :S 10/3...
    nskmourinho
    nskmourinho

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Sinema adına kara bir leke.Bu kadar uyduruk ne gerçeklikten uzak bir senaryo olamaz.Baştan aşağı abartılı sahneler,şapşal oyunculuklar... 2/10
    Bekir Çimendag
    Bekir Çimendag

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    10/8 türünün nadir örneklerinden biri... gerçi bu türde fazlada film yok ya sin city,tehlikeli aslar,kapışma...bu filme düşük not veren adamları anlamıyorum,her yerinden belli öle ciddi bi film olmadığı...aksiyon kan silah +18 bunları sevenler için güzel bir film.... türkiyeden örnek vermek gerekirse cüneyt arkının battal gazi filmlerinin hollwood versiyonu dielim :)