ya bu kadar saçma bir film hayatımda görmedim yok aksiyonmuş daha neler.Kendine akü takıyor böyle saçmalık var mı ? kalp yerine başka bişey takıyorlar.Müthiş saçma olmuş.!!!10 üzerinden 1 vermek zorunda kaldım yoksa 0 verecektim zaten 5.3 ortalamada herşeyi açıklıyor
Bir film daha ne kadar mantıksız yapılabilir. İlk fimdeki gerçekçilikle alakası yok biraz daha çıplak sahnelere koyarak milleti çekmeye çalışmışlar herhalde. Filmlerde realite arayanlar bu filme en fazla 1/10 verirler. Ben de hakkını verdim
sanatsal kurgu gayet ii işlenmişti baş kahramanımız kendi içinde bir paradoks yaşıyordu.realite güzel işlenmişti.ruhundaki yozlaşma shakespeare nin hamlet karakterini andırmaktaydı kısacası toplumsal problemleri naturalize etmek isteyenler izleyebilir.
her sahnesi abartı bunu goze alarak izlersen film zaten 0 denebilir ama sonuçta film abartı olamdan olmaz ve çok hareketli durmuyor biraz farklı bir yapım olmuş gayet etkıleyici:)) 10/9