6OK
13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Birincisi öyle böyle değşik filimdi, iyiydi hoştu eğlendirdi ama bu 2. filmi çok daha sulu yapmışlar. Jason abi bile kurtaramamış...Yer yer iyice saçlamamışlar ve izlerken sıkıldığım anlar da oldu. boşa harcayacak vaktiniz varsa sinemada izleyin yoksa bi ara evde izlersiniz.
bu filmin çok uçuk çok erotk olduğu fragmanından bile belli konu yada oyunculuk gerektirecek bi film değil daha en baştaki kalp ameliyatı bile bunun gerçeye uymadığının kanıtı erotik sahneler yada komik diyaloglarla ve küfürlerle ilk filmdeki gibi oradan oraya koşan iri yarı kel kafalı adamın saçma sapan macerası filmi beğenmeyenler yada saçma bulanlar bu filmi çekirdek yer gibi izleyip atsınlar bu kadar işte
Aslında ilki gibi eğlenceli ve çılgın olabilecek bu devam filmi, sanırım yapımcı ve yönetmenin ne yapmak istediklerine tam karar veremediklerinden olsa gerek tuhaf (daha uygun bir sıfat bulamadım) bir film olmuş. İlkinde olduğu gibi Jason Stathamı film boyunca oradan oraya koşturmak için iyi bir neden bulmuşlar ama bir süre sonra suyunu çıkarmışlar. Böyle filmlerde mantık aramak anlamsız ve gereksiz.. Ancak yine de biraz özen gösterseler, en azından filmden neredeyse nefret eden birçok seyirciyi de mutlu edebilirlerdi. Herşeye rağmen hiçbir şey beklemeden temposu ve çılgın kurgusu için bile izlenebilir.. Son olarak, bir filmin başrolünde Jason Statham oynuyorsa ne bulacağını az çok tahmin etmeli izleyici..
30 dakka dayanabildim, ardından kapadım... Kapattıktan sonra iki gün tv izlemedim, hayata küstüm, sinema bu kadar ilerlemişken nerde hata yapıldı da bu kadar geriledi, Dünya üzerinde gelmiş geçmiş en kötü filmlerden birtanesi olması en içten dileğim ve arzumdur. Aman ha! Sakın izlemeyin.
aksiyon filmi miydi komedi filmi miydi anlamadım yani,epey güldüm biraz da iğrençlik ve abartıyla doluydu sinemada izlenesi bi film olmaktan biraz uzakta bence...
bu yorum yapan ve puan verenler ne amaçlıyo yada ne bekliyo bilmiyorum 3 diyen var 5 diyen var....abartı diyen var... bu film inanılmaz bi film değil evet ama kesinlikle berbat bi film de değil...film abartı çünkü konusu öyle aksiyon komedi tarzı bu ne bekliyonuz??? 8/10
ya bu filmin neyini beğenmiyosunuz anlamıyorum.bu film bi sanat filmi değil ki.abartılı dövüş ve aksiyon sahneleri olan bi jason statham filmi.crank ın 1. sini beğenmeyen bu filmi izlemesin.mükemmel bi film.