4,1
Kartal Göz hakkında görüşlerin ?
18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Başlarda merak uyandırsa da sonrası hayal kırıklığı
28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Aksiyon severler için bir dakika bile durmayan güzel film, ama beni tatmin etmedi. 10/7
24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Senaryo güzeldi aksiyon olarakta bekleneni weriyor. 810
8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
mukemmel bir filmm mutlaka izleyinnn hayranlık uyandırıyo
27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmeldi.aksiyon hiç bitmedi nerdeyse çok güzeldi tavsiyemdir
23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi 1 haftada 3 kere izlediğimi hatırlıyorum :)
Herkese öneririm.
23 Mart 2009 tarihinde eklendi
vasatı aşamıyo bu türden çok var.10/6
9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filme mukemmel aksiyon diyenler heat,ronin ve enemy of the state gibi filmleri izlememiş herhalde. bu sırf aksiyon olsun diye cekılmıs bır fılm sonunda sasırtma calısmaları falan bence idare bir fim ama son yıllarda guzel aksiyon cıkmayınca insanlar heycanlanıyor herhalde... Body of lies bu filmden iyi bir aksiyon filmidir kurgusu mukemmel ridley scoot filmleri her zaman kendini belli eder
7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi dün istinye park da izledim...
Hiç sıkılmıyosunuz sonuna kadar bişeyleri merak ediyosunuz hep ve çok var sürükleyici bi film... son zamanlarda izlediği iyi filmlerden birisi...
Yapay FBI zekasına eminim bayılıcaksınız :)
1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
tam bir fiyasko saçma gerçek dışı bi bilim kurgu ve ben robotun çakması ben robotu beğenmeyip de bu filmi beğenenler beni gerçekten şaşırtıyor ben robot akla yatan bi bilim kurgu idi bu saçma shia labeoufu sevmeme rağman film tambi rezalet 10-1
15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
I,Robot filmini hatırlatıyor, bazı sahneler mükemmeldi bazı yerlerde de çok ileri gidilmiş biraz saçmalanmış..Kısacası yüksek bütçeli kaliteli bir film 10/8.5
22 Nisan 2010 tarihinde eklendi
izlenecek seviyede bir film devlet düşmanı ile alakası yok taken 96 ile de alakası yok 108 dedim ben devlet düşmanı nı izlemediyseniz önce onu izleyin derim senaryo biraz klışe olsada yinede fena değil geçiş sahneleri kovalamaca sahneleri fena değil boşa vakit geçirmiş olmazsınız..
19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
harika bir film tek kelimeyle
4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır böyle bir film izlememiştim.yılın filmi dark knight diyordum ama eagle eye bence mükemmel oyunculuklar,güzel senaryo ve tabii ki s.spielberg.yerimde duramadım ve acayip gerildim izlemeyen çok şey kaybeder. 10/10
17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok başarılı bir aksiyon!özellikle filmin sonlara bağlanması çok mantıklı bir şekilde yapılmış(açıkca anlatamıyorum ki:))görüntü açıları vs bayağı iyi.yine amerikan propagandası var,elbette de olucak.niye yapmasın ki adamlar,filmlerini tüm dünyada izletiyorlar.siz tüm dünyanın izlediği ve çok fazla ilgi gördüğü filmler yapıyor olsanız siz de kendi ülkenizi iyi,güzel gösterirsiniz,bu kadar basit bir denklem bu.amerikanın ne olduğunu herkes kendince biliyor zaten,adamlarda,"evet bir petrol için savaşıyoz,evet herkesi izliyoz Allah da bizim belamızı versin" mi diyeceklerdi sanki:)