Yine S. Spielberg yine teknolojinin insanoğlu üzerinde yaratmış olduğu ele geçirilebilme endişesi üzerine oluşmuş yapay algı. Sahibi olduğu film şirketi tarafından D.J. Caruso'ya çektirilen film aksiyon dozu yüksek ve filmin finaline kadar izleyiciyi istim üstünde bırakan bir yapıya sahip bir yapım. Başrollerinde ise Spielberg'in favori oyuncusu Shia LaBeouf ve "Gelin Benim Olacak" filminin sempatik gelini Michelle Monaghan var. Filmde her ne kadar abartının sınırları zorlansa ve mantık hatalarının dibinede vurulsa kendini izlettiriyor.
film bana göre çok sürükleyici ve heyecan verici baştan sona kadar aksiyon ve macera var filmde senaryo çok güsel ama yine keşke olmasaydı diyebileceğimiz bir amerikan propagandası var yinede sıkı bir aksiyon filmi mutlaka izleyin...
Başta çok sıkıcı gelse de sonradan bir hayli hareketleniyor. Gerçi konusu özgün sayılmazdı ve karışıktı ama kurgusu hoşuma gitti. Shia LaBeuf çok iyi oynuyor gerçekten.Sonu sadeydi. Eğer film gerçek olsaydı geleceği anlayabileceğimiz cinstenti.. 10/7
daha önceden işlenmiş bir konuya sahip olsada genede güzel aksiyon sahneleri ve seneryonun iyi kurgulanması sonuvundan güzel bir film orataya çıkmış.Aksiyon filmi sevenlerin büyük bir zevkle izeleyebileceği ve güzel zaman geçirebileceği bir film.Klasik amerikan filmi olsada genede izlenebilecek kaliteli bir film...
Genel anlamda bekletilerimden fazlasına yanıt verdi. Shianın oyunculuğuna sözüm yok. Disturbia dan sonra yakın takipcisi olmuştum. Anne mükemmel aşık oldum. Sonunu biraz İ robot a benzetsem de güzel film.aksiyon ve macere sevenler gidebilir
Şu günlerde fragmanına hayran kalıp da aslını izlediğimde hayal kırıklığına uğratmayan birkaç filmden bir tanesi de bu.. Gerçekten çok başarılı bir film olmuş. Kurgusu, görsel efektleri muhteşem.. O sesin o kadar şeyi nasıl hatasız ve gecikmesiz olarak gerçekleştirebildiğine ve herşeyi önceden kusursuz bir şekilde planlamasına başta hayran kalıyorsunuz, ama sesin kimliğini öğrendiğimizde bu hayranlık ortadan kalkıyor.. Filmin ilk yarısında gerçekten meraktan ölebilirsiniz.. İkinci yarısında ise acaba ne olacak diye merakla beklediğinizden, bir saniye bile soluğunuz kesilmiyor.. Gerek aksiyon sahnelerinin dolgunluğu, gerek izleyicide uyandırdığı merak bakımından dört dörtlük bir film. 10/10
Zamanınızı kıymetli bir şekilde harcamanızı sağlayabilecek bir film Eagle Eye.Heyecanlı, sürükleyici ve gerçekten zevk alarak izlenilebilen türden.Shia Labeouf her rolün hakkını veriyor gibi.
Bence güzel bir film.. En azından aldığı parayı sonuna kadar hakediyor.. Tek bir an bile sıkılmadan izliyorsunuz.. Arada bir yok artık dedirtecek sahneler var ama olsun.. 8/10
benim çok merak ettiğim bir şey var. neden hala amerikan odaklı , propaganda yapılıyor gibi söylemler var. bunu anlamak mümkün değil. sinema piyasası onların elinde istediklerini yapacaklar tabi. neden uzaylı filmleri hep amerikada geçiyor demek gibi bir şey bu. neden acaba orada geçiyor. bunları aşmamız gerek. sekötr bizim elimizde olsa bizde onların yaptığını yaparız. ama değil işte. penalepe cruz sadece ispanyada yaşasaydı orada oynayasaydı ne kadar tanırdık. yada monica belluciyi. 300 filminde doğu batı dedik,pearl harborda propaganda dedik ki film tarihi bir filmdir. bu zihniyetle film izlenmez ki. yani bu titanik batacak nasıl olsa demek gibi birşey. filme gelince haraketli ve aksiyonu bol iyi bir film. eğer sinema eleştirmeni değilseniz yada olmaya çalışmıyorsunuz filmi izler zevk alır hatta bir kere daha en azından evde izlersiniz. fakat diğer türlü ise olay sakın izlemeyin hatta hiç sinemaya gitmeyin çünkü izlediğin filmlerin % 95inde kusur bulursunuz. gerek yok paranıza yazık ....