ocan35
4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Kartal Göz bu ismin nerden geldiğini ancak filmin sonlarına doğru anlıyorsunuz.Film çok hareketli ve action sahnelere sahip hiç sıkılmıyorsunuz tavsiye ederim izlemek istiyorsanız.... iii seyirler
hareketli,akıcı ve sürükleyici bir film.Aksiyon meraklıları hoşgeldiniz.(keşke daha fazla robot,bilgisayar olatı işlenmese yakında filmler yüzzünden makinalar hakikaten bizi yöneticek)
Film Güzeldi konusu filn bilindikdi ama yine de o konuyu başka bakış açısından daha değişik efektiflerle yapıldığı için izlene bilir. Film sürükleyiciydi, tavsiye ederim
eger aksıyon filmi izlemek istiyorsanız konunun onemi biraz daha geride olması gerekiyor bu neden le bu film aksıyon sahneleri ve dusunce tarzıyla diğer filmleri sollayan bi film bu filmin reklamı yapılmadığından sinemaseverler cok uzulecek gercekten yeni bir boyut kazandırmıs arsivlerdeki yerini alması lazım...
arkadaşlar ben anlamıyorum.Bu kadar vasat bir film sezonunda bu sezonun gerçekten en iddalı filmi bakış açısı idi.Ama kartal göz ikinici sırada senaryo güzel yönetmenlik güzel oyunculuk güzel.Testere 5 e güzel yorum yapan arakadaşların sinema eleştirmenliğine soyunmamasını rica ediyorum.Saygılarımla
Filme genel olarak bakmak yerine sadece bir aksiyon filmi olarak bakacaksak gerçekten çok iyi bir aksiyon filmi. Şahsen ben filmi kafamı dağıtıp biraz eğlenmek için izlediğim için fazlasıyla keyif aldım.
Ancak filmi genel olarak değerlendirmeye alınca sadece gişe için yapılmış tarihte yerini almayacak bir film olarak değerlendirilebilir. Bir filmde doymak ve o filmi aklınızda tutmak istiyorsanız size göre değil ancak bir aksiyon filmi olarak bakılacaksa ben 9/10 verdim.