JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Serinin en iyisi bana göre.Len Wiseman ın çektiği ve izlerken hiç bir şekilde odaklanamadığım iki filmden sonra yönetmenlikte daha tecrübesiz bir isim olan Patrick Tatopoulos un seriye daha hakim bir izlenim vermesi ilginç gerçekten.Yine de genel olarak sınırlı bir hayran kitlesine hitap ediyor.
Ortak görüşe bende katılıyorum,bu film serinin en iyisi.Bunda en önemli etkenlerden birinin hikayenin içindeki aşk olduğunu düşünüyorum.Ayrıca her ne kadar çoğu karanlıkta kaldığından tam olarak görülemesede etkileyici görsel efektleri ve Bill Nighy -Victor- un iyi performansı filmin diğer artıları..Kafama takılan noktalardan biri vampirlerin birini ısırarak onun geçmişini izleyebilmeleri.Birinin kanını emerek onun hafızasına girebilmek çok saçma gibi duruyor ama şu anda yaptığım bir çözümlemeyle olaya bir yorum getirmek istiyorum.Vampir birinin kanını emerken o kişinin hayatı gözlerinin önünden film gibi geçmeye başlıyor, ölüme çok yaklaştığı için ve bu sayede vampir onun sadece kanını değil hatıralarını da sömürmüş oluyor.Bence..:))Filmi izlerken beni derin düşüncelere salan olaylardan biri,Lycanların vampirlerin güvenliğini sağlamasına rağmen hayvan ve köle muamelesi görmesi,bu durum sizede tanıdık geldi mi'Yıllardır bizimle alakası olmayan savaşlarda gerçek vampirlerle birlikte savaşmamıza rağmen hala birlikte savştıklarımız tarafından dışlanmamız,hor görülmemiz hatta barbar diye nitelendirilmemiz gibi..
Beckinsale ın olmayışı yüzünden biraz önyargılı izlesemde, ilk iki filmin öncesini çok iyi anlatan bi filmle karşılaştım... Bence gayet başarılı, serinin diğer filmlerini aratmıyor...
ilk 2 serisi lkadar olmasada sadece gelişme kısmı olarak genele sadık kalınmış bir film olmuş. sadece soru işaretlerini gidermek için yapılmış o açıdan iyi ama aksiyon olarak seriden uzak kalmış bir yapım olmuş. 4. film gündemde bakalım gerçekleşecek mi? 10/4
Vampirler ile Kurt Adamlar arasındaki savaşın neden başladığını anlatan iyi bir film ortaya çıkmış.Lucian ile Viktor arasındaki husumetin nedeni bu yapımda ortaya çıkıyor.Kanaatimce Underworld un ilk filminden iyi olmayan ama Underworld Evolution dan da iyi olan bir çalışma var karşımızda.Sonuç olarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.Eğer kurt adam-vampir filmlerini seviyorsanız Underworld serisinin (Underworld-Underworld:Evolution-Underworld:Rise of the Lycans) filmlerini sizlere tavsiye edebilirim.
Geçenlerde acaba ne zaman çekilir diyordum:D yalnız 2008 de gösterime girmiş olduğunun bilgisinde değildim,süpriz oldu.Lakin ne zaman bizde gösterime girecek onu da görsek memnun olurum :)Güzl bir konu ama bence 4.film olmalıydı. Zira daha 3.mezar açılmadı :D
Ben bu filme oldum olası alışamadım sanırım bir türlü bu filme yıldızımız barışmıyor, halbuki vampirli filmleri de severim. Bu filmi de çokn sıkıntısıyla seyrettim, onun için fazla yorum yapamayacağım.
Karışık bir yapı. Sıralamaya koymak diğer filmleri izlemiş olmak lazım. Tad alamadım doğrusu. Bilmiyorum eksik bir yön var. Yani tamam görsellik ve atmosfer iyi. Lakin kurguda baya bir sorun yaşanıyor. Belki de devam film olacağı düşünülmemiş ve ortaya böle bir yapı çıkmış da olabilir. 7/10