haklısın seriyi izlersen bu filme bi devam daha geliyor. şu şekil adam filmin sonunda denizde onu bekleyen adamı i,le kaçıyo ve film bitiyor değil mi. bu denizdeki adam önceki filmlerde ortada yoktuı da değilmi.. işte filmin bir bağlantı kurmak için devamındA bu adamı kullanacaklar.. aslında keşke 1. si bu olsa idi dimi
Ben izledim ve güsel buldum.Sizlerede tavsiye ederim.Underworld serisine bayılıorum kesinlikle 1/2/3 de süperler.Lucian ve Sonja nın aşkını,vampir ve lycan düşmanlığının oluşumunu anlatıyor.Ben Underworld: Evolutiona benzettim.Selene ve Michael ın yaşadıkları yaşanıyor bi bakıma.
fılımın ılk ıkı serısınden daha guzel. aksıyon ve karket o kadar cok olmasada beklenen kadar kurgusu kusursuz ıslenmıs. hıt fılımlerden olacaga benzıyor. ben ızledım ve cok begendım mukemmle bır fılım tavsıye ederım herkese...
sonunda beklediğim filmin 3. serisi geldi kesinlikle izleyin ama bunu izlemeden önce 1 ve 2 yi izleyin sonra bu 3. yü izleyin bu tarz wampir kurtadam filmieri arasındaki en kaliteli ve en sürükleyicisi benim favorim;)
Konusu çok bildik halkı mısırlıların esareti altında yaşayan Musa halkına özgürlük vermeye çalışır.Kutsal kitaplarda bir israil oğluna işkence yapan mısırlıya MUsanın nasıl karşı çıktığı anlatılır. Bu filmde MUsa rolünde oynayan kişi Lucian. Başka filmde Neodu bir başkasında furionlu riddickti. Hatta Riddick günlüklerinde,Musanın hikayesine necromongerlerin en çok korktuğu tür olup liderlerinin de taraflarından öldürüleceği kehaneti onları tüm furion erkeklerini doğar doğmaz öldürmeye yöneltmişti.
Lycanlerin yükselişi film falan değil..Ekonomik çıkar sağlamaya yönelik bir şey.Mide bulandıran sahneleriyle bildik hikayesiyle benden 10 üzerinden 0 aldı. Kültürsüz Amerikanın hikayesiz Hollywoodun dünya sinemasına sunduğu bir rezillik abidesi..
serinin merakla beklenen ama beklentiyi karşılamayan filmi...Belki ben fazla bir beklenti içindeydim bilemiyorum ama 1. ve 2. filmlerin gölgesinde kaldı bence...
diğer underworld leri seyreden ve az çok beğenen biri olarak filme gittim. öncelikle filmin mekan ve kostum tasarimi çok güzel. altdan alta verilemeye çalışılan siyasi mesaj biraz sönük kalmış olsa da dikkate değer. yazlız filmin süresi çok kısa olduğundan olaylar biraz aceleye gelmiş şekilde akıyor. çok tatmin olduğumu söyleyemem ama kötü bir film değil.