3,8
Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi hakkında görüşlerin ?
5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle ilk filmi izlemeden yorum yapmak insanları yanıltabilir.Çünkü ilk filme ben de bol efektli bir vampir kurt adam filmmi deyip geçmiştim.Konusu içinde Anne Ricenin kurgusuna konu olan filmlerden sonra az da olsa beklentim vardı fakat birçok şey havada kaldığından konu oluşturulmak istenmiş ama becerilememiş bir film izlenimi vermişti.Fakat bugün beklenti olmadığından serinin bu filmini yeni izledim ve gerçekten ilk filmde anlamsız kalan şeylerin kurgudan dolayı bu filmde aktarılmış olduğunu görmek seriyi benim için insanın boş zamanında vakit geçirmek için izliyeceği bir film olmaktan çıkardı.Karakterler Vampir Günceleri serisindeki kadar iyi olamasada, şimdiden serinin yeni filmini merakla bekliyorum.
30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi olabilir film gerçekten müthiş olmuş ama ilginç olan serinin en iyi filmi diyebileceğimiz bir film nedense serinin en kötü filmi olan 2. evrim (dikkat filme kötü demiyorum serinin en kötüsü)serinin 1. film 8.2 3. film lycanların yükselişi 7.6 alırken serinin en kötüsü 8.6 alıyor bence oylamaya katılan arkadaşlar oylarını daha dikkatli kullanmalı evrimden daha kötü diyecek biri olduğunu sanmıyorum 1 filme yarıştıranlar olabilir ama 2.filmden kesinlikle kat kat iyi yani her halükardada oylar çok kötü kullanılmış ben filme 9 puan verdim puan sıralaması yaparsam
Karanlıklar Ülkesi 8.5 Karanlıklar Ülkesi : Evrim 7.5 Karanlıklar Ülkesi : Laycanların Yükselişi 9 Aslında bu tür seri filmlerde 3. en kötü olur ama bu sefer gerçekten müthiş olmuş nedenleri şöyle sıralaya bilirim film içinde bir çok şeyi barındırıyor
Çok Güçlü Bir Aşk (Romeo Julliet Aşkı Gibi Aşkları için Hayatlarını tehlikeye atıyorlar) Özgürlük Savaşı (Özgürlük İçin Savaşan Bir Adam )Fantastik Bir Hikaye
Klasik Vampir Kurtadam filmlerinden farklı olması ( Zaten Karanlıklar Ülkesinin Tutulmasının En Önemli Sebebide Bu Hep İnsanların Avladığı Vampirler ve Kurtadamların İç Savaşlarını ve Herkesin İyi Olabileceğini Gösteriyor)
28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Karanlıklar ülkesinin son serisi olan lycansların yükselişi,diğer iki bölümden aşağı kalır bir yanı yok.Her ne kadar kadroda ve yönetmeninde değişiklik olsada,çizgisini bozmadan iyi bir macera öreği sunmuş.filmin hep karanlık ortamlarda çekilmiş olması,bence yönetmen için bir avantaj.Çünkü bir çok filmde göreceğimiz hataları bu filmde göremioruz.Dolayısıyla film hep göze hoş gelen hareketler,etkileyici sahneler,ve hatalardan yoksun bir yapım ortaya çıkmasına neden olmuş...
Diğer iki bölümünü izleyip beğenenler için buda izlenir diyorum.7/10
30 Mart 2009 tarihinde eklendi
Yaramaz filim en iyisi ilkiysi sonra 2si en kötusude bu olmuş artık 4 cekmesinler.
5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izleyebileceğiniz fantastik bir film. Fakat önce ilk iki filmi izlemenizi tavsiye ederim.Filmin ortasından itibaren 'acaba bundan sonra ne olacak?' diye merakla beklemeye başlıyorsunuz.Filmin süresi kısa fakat her dakikası aksiyon dolu. Kısacası rahatlıkla 9/10 puan verebileceğim bir film. Çünkü vaat ettiği karanlık atmosferi başarıyla sağlıyor.
3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Etkileyiciydi.
21 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Serinin 3. Filmi Sanırım Diğerleri Güzeldi Oyuncularda Değişiklik Var Sanırım İnş Diğer Filmleri Gibi Güzel Olur Kurt Adamlı Vampirli Bir Film İzleriz..
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Serinin 1 ve 2 den farklı olarak geçmişte geçen konu sanki serinin ilk filmiymiş gibi yapılmış 3 ten çok 1 gibi....
4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
genelde 3 film toparlayıcı olur çünkü 2cisinde biraz düşüş vardı filmi kurtarmak istiyorlarsa iyi bir senaryo ve kurgu yapmaları lazım hadi hayırlısı ben umutluyum :)
2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bunu izleyeceğine direk ikincisini izle çünkü film tam başladığı yerde bitiyor.
22 Mart 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film harika. İlk 2 filmin öncesini anlattığı için Kate Beckinsale oynamıyor. Ancak filmin son sahnesinde ortaya çıkıyor. Bill Nighy (Viktor) ın performansı tek kelimeyle harika. İzlediğim vampir filmlerinde, vampir karakterini üzerine en iyi oturtan adam. Tek kelimeyle harika bir siması var. Bill Nighy aynı zamanda Karayip Korsanlarında Davy Jonesı oynayan aktör. Bu yönden düşünün ve adamın ne kadar harika bir oyuncu oldugunu anlayın. Mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum...

Saygılar...
30 Mart 2009 tarihinde eklendi
biraz wampirleri güçlendişrin bari 4.seride ya bu ne böyle,film güzeldi ama bana biraz kopuk geçti bu arada yeni oyuncularda çok iyi bence8/10
26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
yine klasik holywood senaryosu. üretecek konu bulamayınca mevcut konunun gerisini oluşumunu irdeliyor. vasatda değil mükemmelde değil. orta karar bir film. varlığı da yokluğuda emin olun kayıp değil. ama çerezlik filmler arasında yerini alır...
11 Mart 2009 tarihinde eklendi
genellikle seri filmlerde 1. film en iyi film olurdu. ama burada tam tersi. bu üçüncü film ilk 2 filmi 10 a katlıyor. uzun lafın kısası mükemmel bir film. serinin ilk filmi olması gereken bir film. 10 üzerinden 9 puan.
4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Beğendik güzeldi, hatta ilk ikisini neden izlemedik, bir an evvel izleyelim dedik. (Ben ve havadadurdum)