Aamir Khan
16 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Güzel orta halli bi korku filmi mükemmel değildi ama kesinlikle kötüde değildi. Günümüzde çok film izlediğimiz için tüm filmleri beğenememe sorunuyla yüzyüzeyiz o yüzden her filmi beklentilerinizi düşürerek izlerseniz daha güzel bulabilirsiniz bu filmde beklentileri düşürünce iyiydi
Allah da belalarını versin bu filmi yapanların oturup 1.30 saat duvarı izlesem daha yararlı geçerdi vaktim iğrenç bir film bu filmi yapanı karşıma koysalar beyzbol sopasıyla döverdim
Bu filmin başarısız olmasının nedeni kötü çekilmesi değil türün diğer örnekleriyle karşılaştırırsak.Zaten kötü çekilmiş bir film de değil,hatta ilk yarım saati hayli ilgi çekici ve gerilim açısından başarılı.Ancak daha sonra vites küçültüp,tekdüze bir hal alıyor.Akılda kalmak için bir çabası yok filmin,sıradan olmayı yeterli buluyor.Daha şimdiden unutulmuştur bile.Çok beğenilen orijinalini izlemek lazım.
ben bu filmi sevdim.genel olarak pek beğenilmedi,vasat dendi biliyorum,aslında ben de zaten mükemmel,klasik,kesinlikle izlenmeli falan demiyorum tabii ki,fakat bahsedildiği kadar kötü ve yetersiz olduğunu da düşünmüyorum.korkutmaktan ziyade kimi bölümlerde oldukça geriyor izleyiciyi,ancak bu özelliğinin yanında bir de özellikle konu ve final beni etkiledi diyebilirim.joshua jackson da bu rollerin adamı zaten,yakışmış,amerika yine yeniden çevrim ile bence original filmi gölgede bırakmayı başarıyor.