Resimdeki Hayalet
    2,9
    Resimdeki Hayalet hakkında görüşlerin ?

zeynax-88
    zeynax-88

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    1-2 sahnesi korkutuyor...klasik filmlerden işte;ama insanı hiç sıkmıyor...beğendim izleyin
    odinhan
    odinhan

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Sadece methini ismen duyduğum bu filmi orjinal yapımı zannederek izledim.Meğer remake izlemişiz.Fazla söze gerek yok çoğu remake gibi bu filmde klişelerle dolu zayıf bir gerilim korkuydu.10/5
    siyah-masal
    siyah-masal

17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    gerılım sevenlerın ızlemesı gereken ve memnun kalacakları bır fılm ben bekledıgımı aldım fılmden kurgusu guzeldı fınalıde ılgınctı o kadar gerılımın uzerıne cama yansıyan o sahne gulumsettı beni
    aydynsa
    aydynsa

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    En azından 8 puanı hak eden bi film. Aldığı puanı haketmiyor.
    meltem170
    meltem170

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Çekici son.
    +frekans
    +frekans

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    artık bıkkınlık veren japon korku filmlerini uyarlama örneklerinden birisi yarım saat sonra filmin sonunu çok kolay tahmin edebiliyosunuz türünün kötü örneklerinden bence ne geriyor ne korkutuyor 5
    fortunekaos-55
    fortunekaos-55

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Ya bu filme kötü diyenler siz bi senaryo yazsanızda bizde güzel bi film izlesek vatana millete hayırlı bi iş yapmış olsa.film gerçekten çok güzeldi ben beğendim şahsen
    boldheart
    boldheart

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bana göre basit bir film japonlar bu işin üstüne daha çok eğilmeli filmde sanki çoğu sahnesinde kopukluk var konusu güsel ama iyi işlenmemiş boş vaktiniz varsa izleyin ama fazla bişey beklemeyin filmden...
    dr-
    dr-

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    İyi bir gerilim.Bakın final sahnesi pek çok şey anlatıyor aslında.Bu filmde çok soru işareti olsa da sonunda tek tek cevaplarını yakalıyorsunuz.Hedef olarak gördüğünüz kişide veya kişilerde ufak farklılıklar olabilir.Olay örgüsü çok iyi öneririm.
    hrby
    hrby

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Film bazı eksiklerine rağmen (örneğin kısa sürmesi ve bazı sahnelerin The Ringe çok benzemesi,bazı sahnelerin fazlaca
    abartılması) iyi bir yapım.Senaryosu çok güzel.Oyuncularda gayet güzel.Son olarak uzak doğu sinemasını sevenlere rahatlıkla önerebilirim. Puanım 6
    serhattopac
    serhattopac

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    harika baslayan bir film ve harika bir gidisat ama bence sonu o kadarda iyi deildi.hatta sacmaydı.sadece bos vakti olanlar ve korku,gerilim filmi sevenlerin izlemesi gereken bir film.kesinlikle tavsiye edilcek bir film deil.
    zahitasar
    zahitasar

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    saçmalıkdı tam olarak.sıkıldım bu ben uzakdoğu korku filmlerinden. hepsi birbirini tekrar ediyor.ölen ve birinin başına musallat olan filmler hepsi. ben sonu değişik diye izledim. keşke sonunu izleseymişim önce. izleyecekler öle yapsın.
    kiminist
    kiminist

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    korkunun "k"sinden yoksun, buram buram garez ve halka kokan; tipik bir uzak doğu korku filmi. nedendir bilinmaz uzakdoğu korku filmi denince akla, gri vücutlu, siyah uzun saçlı, beyaz elbiseli kız/çocuk gelir. bunları değiştirmeleri lazım. adam gibi insanı geren ya da korkutan nadir sahnesi var, ama onlar için de sinemada falan izlemeye değmez. vakit geçirmek için evde izlenebilir ama fazla bir beklentiniz olmasın. kapı arkasından çıkıp "böö" diyerek korkutma mantığıyla düzenlenmiş sahneler, görüntü yok sesle ürkütmeye çalışmışlar o da tutmamış. ilgi çekici bir sondu ama umduğumu bulamadım. 10/4
    rockhacker-2
    rockhacker-2

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    fılm sıradan bır korku gıbı gozukuyor ama sonu sasırtıcı bıtıyor.bnce guzldı
    mertce-mert
    mertce-mert

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Nasıl olurda bu filme kotu dersiniz anlamıyorum.bence son 10 yıla damgasını vuracak gerilim filmlerinden bitanesidir.unutmayın arkadaslar bu bir gerilim ve korku filmi.bence cok basarılı bir film