Resimdeki Hayalet
    2,9
    Resimdeki Hayalet hakkında görüşlerin ?

yasemin-aksoy
    yasemin-aksoy

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    sadece eden bulur lafını kanıtlamış ki bu harika ama film için diyebileceğim şey değmez para harcamaya..
    volkanakcay1981
    volkanakcay1981

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    korku türü sevenlerin seyretmesi gereken bi film diye düşünüyorum.hem tayland hem abd versiyonları var ama ben abd versiyonunu tavsiye ederim.ii seyirler
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    fazla beklenti içine girmeden izlemeye başladım shutterı ve sıkı bir gerilim yaşattı bana . sürpriz finali ile ters köşeye yatırdı...
    finduk86
    finduk86

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    sonu cok sacmaydı...
    a-topal1990
    a-topal1990

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Aslında arkadaşın dediği gibi bi umutla giriyosun korkmak için ama hayal kırıklığına uruyorsun.Korku bakımından güzel değildi ama yinede değişikti
    bnurekm
    bnurekm

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Bu tip fotoğraflara ilgisi olanlar için süper bi film! Korkmak için ideal ;) =D
    xraser
    xraser

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    shutter derim baska bişey demem..Amerikan sinemasını bittiginin gostergesidir bu.. Taklitten baska bişey bulamıyorlar.. Yaptıkları korkularda komedi karısık oluyor.. Korkmak istiyorsanız shutter yani bu filmin orjinal versiyonunu siddetle tavsiye ederim.. Eski filmleri aratıyorlar artık eskiler kadar kaliteli film izlemek zor artık..Korku filmlerini artık aksiyonla karıstırarak yapmaya basladılar.. son sozum shutter =)
    cakmakemlak1963
    cakmakemlak1963

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar çok bilmişlik yapmayalım lütfen emeğe saygı duymak lazım gayet güzel bir film başarılarrr
    fb-caner89
    fb-caner89

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    hiç gitmemiş olsaydımda şu klişe filmi görmeseydim. Tanrım! Nasıl olurda; hala böle film çekerler. kaldı mı sizin gibi antikalar? hırsımdan sıyrılmalıyım ama olmuyor. Sözün kısası film garez ve halkanın arkasına sığınıyor ve hiç birşekilde onların ayarında değil. konu özgünlükten çok uzak ve korku anlayışı her "klişe" filmde olduğu gibi; "böööö" şeklinde. Kesinlikle vakit ayrılıp eğlenilecek/korkulacak bir film değil. Hiç beğenmedim
    mtbaris
    mtbaris

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    filmin orjinal versiyonunu kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum.
    mirayalin
    mirayalin

3 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    senaryo çok klasik olmasına rağmen film başarılıydı bence.izlenebilir düzeyde bi film.6/10
    asiyanaksoy
    asiyanaksoy

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    bence tayland versiyonunu izleyip beğendiyseniz buna mutlaka gidin çünkü taylan versiyonundan çok daha güzel..Ben ilk önce tayland versiyonunu izledim sonra bu yorumları okuyunca acaba gitsemmi gitmesemmi dedim gitmeye karar verdim bence kesinlikle tayland versiyonundan daha güzel 10/9
    Sdk-JK
    Sdk-JK

29 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Ben yapılan kötü yorumlara ve bu puana katılmıyorum.Bence film gayet sürekleyici ve güzeldi.Sonlarıda süprzlerle doluydu...10/8
    aercys
    aercys

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Bu film için verilen sinepuan çok yerinde olmuş. Filmi beğenmedim. En azından filmdeki hayaletin korkutucu olmasını beklerdim, ancak oda korkutucu değil. Açıkcası verdiğim paraya acıdım. Yapımcılar azcık paraya kıyıp daha güzel efektlerle görselliği zenginleştirselerdi daha iyi olurdu.
    nuray1632
    nuray1632

19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    korkudan ziyade dramatik bir filmdi...