Arkadaşlar izlemeyin izlemeyin kurtulamıyorum bu kadar güzel bi film daha önce başıma gelmedi embesil gibi bişey yaptı beni 16 yaşımdayım tüm serisini en az 7 8 kere izlemişimdir son 1 ayda kurtulamıyorum inanılmaz bağlandım resmen gerçekten kusursuz tek bir kusuru var tek oda 4. sünün olmaması öneriyorum herkese gerçekten bi aile filmi salak oldum resmen ilk başlarda ejderhaların önceden var olduğuna inanmaya başlamıştım o kadar güzel 3 filminide izleyin son serisinin son sahnelerinde gözyaşı bile dökmüştüm
Bu serinin hayranı olarak çok beğendim bu filmi ama bir yandan da çok üzüldüm. İzlemeyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum ama eğer önceki 2 filmini izlemediyseniz önce onları izleyin.
Tanrım! İzlediğim bütün ama bütün animasyonlardan ennn mükemmeli, en duygusalı, en harikası! Yani “en” ler yetmez, kelimeler yetmez. Yapımcılara, öykü yazarına, ve önemli olarak besteci ve yönetmenine tebriklerimi sunuyorum. Herşey #HTTYD 🦇
İzlediğim en iyi animasyonlar arasında diyebilirim,sadece çocuklara değil büyüklere de hitap eden bir film olmuş,ikincisini izlemek için sabırsızlanıyorum
Bana göre sinema tarihinin en iyi animasyonlarından biri olan ''Ejderhanı Nasıl Eğitirsin''. Küçükler kadar büyüklere de hitap eden müthiş bir film. Yeri geldiğinde duygulanacağınız (Özellikle final sahnesinde) Yeri geldiğinde güleceğiniz çok kaliteli bir animasyon. Kung Fu Panda, Rio, Buz Devri gibi gişe rekotmeni filmlerde de imzası bulunan John Powell'in müziği de eklenince 3D izlemeseniz bile vikinglerin dünyasına sürükleneceksiniz. Filmin konusu hakkında bilgi vermek istemiyorum. Çünkü filmin çoğu sahnesinde küçük sürprizler, yüzünüzde tebessüm yaratacak ayrıntılar saklı. Büyük küçük herkesin ders çıkaracağı bu müthiş animasyonu sakın kaçırmayın.