Son derece sade bir film.Gösterişten,boş espri arayışından uzak çok içten ve samimi.Ben çok beğendim buraki yorumların da çoğuna katılıyorum izlemeyen çok şey kaçırır.
bu şirketlerin başarısız animasyonlarını görmek neredeyse imkansız.her yeni projeleri ayrı beğeniliyor ve dünyada ses getiriyor.how to train your dragon da sonuna kadar başarılı ve kaliteli bir animasyon,animasyon demişken bunlar artık sadece çocuklar için yapılanlara girmiyor,bildiğiniz her şeyiyle film yani,zaten up en iyi film adayları arasına girdi ki önemli bir olay bence bu oscar için.tek saniye sıkmayan,her zaman olduğu gibi yine cesaret,doğruluk,başarı,arkadaşlık gibi hayat derslerini de kıyıdan köşeden vermeyi ihmal etmeyen bir kendini iyi hisset filmi.bu aralar vizyonda rahatlıkla tercih edilebilecekler arasında.hele bazı sahneler kanlı canlı filmlere taş çıkaracak cinsten.
Bayıldım...bence çocuklardan çok büyüklerin seyretmesi gerekiyor... bu filmden alınacak bi çok ders var...savaşın neleri kaybettirdiğini, barışın işe ne çok şey kazandırdığını gözler önüne seriyor...
Kesinlikle mükemmeldi 3D izlerken çok keyif aldım sadece çocuklar için deil yetişkinler içinde çok keyif verici bir filmdi mutlaka seyredin ama 3D olarak 9/10
Çok beğendim, harikaydı. Müzikleri ayrı güzeldi. Bilinen bir konusu olsa da (rakiple yakınlaşan çocuk) bu konu güzel işlendiği için kolayca gözardı edilebiliyor. Türkçe dublaj taraftarı olmasam da, dublaj başarılıydı.
Son yıllarda animasyonların bu denli hislerle izlenebilmesi gerçekten çok hoş.How To Train Your Dragon herşeyiyle mükemmel.Aksiyonu son derece şahane.Toothless ve Hiccup ilerde üzerinden söz edilesi favori animasyon karakterleri olarak zihinlerde yer edinecektir, çok güzeldi.9/10