Ejderhanı Nasıl Eğitirsin
    4,2
    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin hakkında görüşlerin ?

lutfiyegencoglu
    lutfiyegencoglu

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Çok harika bir filmdi herkese tavsiye ederim .Görüntüsü , konusu çok güzeldi.
    bengudagli
    bengudagli

28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    bende keyifle izledim... herkese tavsiye ederim...
    grease-2
    grease-2

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    wall-e,up nekadar güzelse,bu bi gölek daha üstündü.ayrıca seyrettiğim en iyi 3D idi.sonu bildik bi film gibi bitmiyoda.şaşıracaksınız
    tatlostaner
    tatlostaner

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Bence çok başarılı bir film. Ayrıca ünlü filmlere imza atmış deneyimli bir stüdyoda hazırlanmış. Senaryo oldukça iyi gülmeyi, üzülmeyi, korkuyu ve mutluluğu aynı filmde yaşamanız mümkün tavsiye ederim.
    The-Erinch
    The-Erinch

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    çok sempatik bir filmdi....yaşım 28 ama keyifle izledim.
    ithilien-prensi
    ithilien-prensi

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşlar bu filmin 3d olmayanı var mı ? biliyorum 3d izlememek filmi heba eder ama 3d izleyemiyorum ben :(
    sultanniyazoglu
    sultanniyazoglu

27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    filmi seyrettim ve gerçekten çok beğendim. konu hem farklı bir şekilde ele alınmış hem de çok güzel bir şekilde anlatılmış ve görsel olarak da çok güzel yapmışlar.
    pulp-fiction
    pulp-fiction

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Yalın ve sıcak diyalogların olduğu bir animasyondu. Ben dahil sinemadaki herkesin salondan ayrılırken yüzünün gülümsediğini gördüm.
    Baruska75
    Baruska75

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    süper bir film...
    kemalaslantas
    kemalaslantas

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Mükemmele yakın bir animasyon filmi daha.RAtatulle den sonra izlediğim en iyi filmdi.Herkese tavsiyed ederim..
    cenabettinbey
    cenabettinbey

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    oRjinal sesLeRi duyMAk isteyen netten inDiRip altyazılı izlesin ;)

iyi SeyiRLeR.. güzeL film..
    iatros
    iatros

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Bu güzelim filmi sadece dublajlı getirenlere inat gitmeyin sinemalara paşalar gibi indirin hd olarak.Orjinalın tadı farklı.Sanki animasyonları sadece çocuklar izliyor.Dublajlı filmlere ve saçma sapan türkçe film ismi çevirenlere karşı inadına orjinal diyorum.Süper bi film.Şiddetle tavsiye ediyorum.İyi seyirler.
    Buster-2
    Buster-2

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Ya şu Türk Sinema Yöneticilerine BiRiSi BiRşeY Desin!!!! Nerede Yaşıyorsunuz siz yaw??!! Hiç mi kimse orijinal diliyle, EN İYİ haliyle bir filmi izleyemeyecek???! Yani Her animasyonu FuLL DuBLaJ olarak sinemalara nasıl koyarsınızz?!?! Hiç mi sinema, film kültürünüz yok sizin?! geçmiş yıllarda The Simpsons Movie yi dâhi FuLL türkçe sokmuştunuz vizyona Diyecek LAF Bulunmaz.... sizin yüzünüzden DVD sinin çıkmasını beklemiştim aylarca orjinali için..Anlamak mümkün değil!!
    Irem C.
    Irem C.

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Dağıtımcıların hatası. Bİkaç kopya da orjinal olsa hiç değilse gece matinelerinde oynasa bizde rahat rahat film izlesek. Neden yapmıyolar böyle anlamıyorum. Animasyonları sadece dublaj takip edebilen çocuklar yada altyazı okumaya üşenen yetişkinler mi izliyor??? Ben craig fergusonu yada gerard butlkerı duyamadıktan sonra ne anlamı kaldı? Karakterlere kişilik katan sesleri dublajla tekdüze yapıp o şekilde izlemeye mecbur bırakmak ne demektir? Siz seçeneği sunun kim nası istiyosa öyle izlesin. Bıktım dublaj izlemeye mecbur kalmaktan. Film güzel. Orjinal olsaydı daha da güzel olacaktı.
    hekimusta
    hekimusta

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşlar gerçekten güzel bir film. animasyon seven biriyseniz tavsiye ederim.