3,6
Mürekkep Yürek hakkında görüşlerin ?
1 Ocak 2012 tarihinde eklendi
Çok güzel çocuklarla izlenebilecek Brendan Fraser tarz bir film. Tavsiye edilir.
27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
keyifli bir film.
26 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çocuklarınızla seyredilir bir film.iyi denebilir,okuduğunuz her şeyin gerçekleştiğini düşünsenize...
11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
iyi bir kitap okuru olarak kitabın konu alındığı filmleri çok seviyorum, film süresince kopmadan izledim, başarılı bir film, izlenmeli!!!
25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu tür filmlere karşı her zaman bir sempatim vardır.Ama bu film tam olmamış.Senaryoyu da beğendim ama oyuncular(p.bettany hariç)daha fazla filme girebilirdi ya da daha canlı karakterler yaratabilirlerdi 5/10
17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
orta halli bir sinema filmi fakat evde de izleseniz bişey kaçırmış olmazsınız:)
24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok güzel eğlenceli bi filmm. Kitap okumayı çok seven biri olarak konusuna bayıldımm
16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Ben o Elinor Loredan karakterini canlandıran Helen Mirren´a bayıldım :) Bu kadar mı eglenceli olur.O alaylı tavrı öyle güzel takınmış ki onu ayrıca açıklamak istedim.Inkheart kötü bir film değildi.İzlerken keyif aldım ben fakat kaçırılmaması gerekir diye bir kaide de yok.Güzel bir fantastik. 10/8
30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Gerçek dünya da oluşabilen güzel bir fantastik bir film. Fantastik film sevenlerin kaçırmaması gereken bir film. Sadece çocuklar için yapılmış bir çocuk filmi değildir. 8/10
17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmi izlediğinizde adam sandlerın gerçek masallarından neden daha başarısız olduğunu anlıyorsunuz. filmdeki bence en iyi performans 'paul bettany' iyi oynamış. profesyonel bir ekiple aslında bu film çok daha iyi yerlerde olurdu aslına bakılırsa konu itibariyle mumya serisinden farklı olduğu pek söylenemez. elinizde başka tercih yoksa izlenilebilecek bir film diyebilirim. 10/5
4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Mürekkep Yürek,çok hoş ve eğlenceli bir film..55 yaşlarından kalkıp çocukluğumun kahramanlarıyla yeniden tanışıp,renkli ve maceralı bir rüyaya daldım...Ben çok sevdim..Tabiki bir Kutup Ekspresi veya Narnia gibi bir film değil ama yine de güzel...
28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
BU tarz konuları ısleyen 1000 tane fılm var.gorsellık var ama amacsız bır gorsellık.çok çocuksu..tv cızgı fılmlerıne yarım saatlık bır konu olabılir.sınemasal bır degerı yoktu.kattıgı hıcbırsey yok.çok amerıkanvarı olmasıda kalıteyı dusurmus.basıt kurgusuz sıkıcı bır fılm.tek guzellık gorsellık..ama sadece para harcamak yetmez..5 ..
27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Konu güzel ama iyi işleyememişler diye düşünüyorum. 10/7
16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ilginç konusu dışında elle tutulur fazla bir özelliği olmayan bir film. vakit geçirmek için izlenebilcek daha çok çocuklara hitap eden bir film olmuş. oyunculuklarda açıkcası biraz vasattı. 5/10
15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
olmasada olur tarzında bir film bana pek hitap etmedi yavan kalan birşeyler vardı filmde...