pnrock
28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
züpper bi film kendim izlerken etkisi altında kaldım ve en yakın zamanda tekrar gtmek istiorum herkese tavsiye edermm....gercekten güzel bi film...size tavsiyem bu film vizyondan kalkmadan sinemada izlemeniz...cünkü cd de izlerken sinemada izlenilen etkiyi yaratmıor !!!
filmin konusu güzel aslında ama konunun işlenişi ve oyunculuklar o kadar kötü ki!hayatımda ilk defa bi filmde bu kadar sıkıldım ve uyuyakaldım!yönetmen de gittikçe aşşağıya giden bi çizgi izliyo k-pax nerde inkheart nerde!filmde en iyi oyunculuğu sansar yapmış bence:)
Süper!! :)Senaryo iyi, aksiyon ve efektler harika, dialoglar -özellikle 'Inkheart' kitabının yazarının dialogları- müthiş. Konu sıkmıyo, yeterince fantastik öğeler ve heyecan barındırıyo içinde. Meggieyi oynayan kız da gayet tatlı. Fantastik filmleri sevenler ve esas kitap okumayı sevenler kaçırmasın, daha eğlenceli vakit geçirmek zor yani! 9/10Not: Üstkurmaca tekniğinin çivisini çıkaran dialog: Yazarın, artık gerçek hayata dahil olmuş olan karakterine 'Ben seni bencil yarattım diye benceil olman gerekmiyo' demesi belki de filmin en güzel yeri! :)
hayalperest insanların(benim gibi:)) realistlere göre daha çok seveceği bir film masalsı bir film efektleri başarılı buldum çocuklara hayal gücü gelişimi için izletilebilir 7/10
Güzel bir masaldı diyebilirsiniz... Mekanların etkileyiciliği, karakterlerin fantastik özellikleri, uçan maymunlar, gölge adındaki canavar... En baştan, bu film iyi dedirtiyor kendisine. Brendan Fraseri de unutmayalım, adamın tip fantastik zaten, cuk diye oturuyor bu rollere. Sadece Maggie rolündeki oyuncu biraz sakil durmuş, yani o rolü sahiplenememiş, o karekterin hakkını verememiş.
Hani ne zamandır hayatımıza girmiş bir Kunatum Fiziği var ya! Pek çok şey der bu fizik dalı ama bu filme bağlayacağım şunu da der aynı zamanda: Düşünceler bir elektrik akımıdır ve sonsuz evrende gerçeğe dönüşür... İşte filme bu açıdan baktığınızda korkularınız, hayalleriniz ve umutlarınız birden gerçek olarak önünüze dökülürse neler olacağının endişesi ve kaygısını duyup küçük bir şok yaşıyorsunuz. Zaten filmin ana teması da bu.
Diyor ki film: Düşündüklerinizin ve hayallerinizin tanrısı sizsiniz. Bu sorumluluğunuzu unutmayın!
filme bugun gittim ve cok canım sıkıldı filmin konusu cok basıt ve yavan .. filmin sonunu başindan anlaşiliyor nasıl bıtecegı gorsel efekt olarak da cok zengın degıl
çok sıkıcıydı çıkmak istedim ama diğer insanları rahatsız etmemek için filmin ilk yarısını zor bekledim yarısında çıktım tabi herkesin beğenisi farklı ama tavsiye etmiyorum...
21 ocak tarihindeki ön gösterime gittim ve gerçekten çok etkilendim.Filmin konusu hem ilginç hem efektleri çok gerçekçiydi.Yapımcıyı gerçekten tebrik etmek gerek.Herkesin gidip görmesini tavsiye ediyorum.Ayrıca ön gösterim biletleri için de nickelodeon yetkililerine çok teşekkürler.