Mürekkep Yürek
    3,6
    Mürekkep Yürek hakkında görüşlerin ?

gslimtugay
    gslimtugay

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    güzel film,sonuna doğru daha güzel oluyor,10/7 alır...
    senisozdemir14
    senisozdemir14

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    zaman geçirmek için izlenebilecek bir film..
    sarpcore
    sarpcore

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Fantastik sinemayı çok severim.Hayel gücünün derinliklerinde yolculuga çıkmak,çoçukluğumuzdaki atlı karıncaya binmek kadar zevklidir benim için.Bu film ise bende hayal kurıklığı oluşturdu.Aceleyle yapılmış gibi.Senaryo ve kurgu bence çok kötü.Yinede ilgisine çekecek arkadaşlar olabilir.
    sevketkop
    sevketkop

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    ewet bazı yerleri biraz sıkıcıydı filmi bazen ileri sardım ama fantastik-macera üzerine kurulu güzel bir izlenebilirliği var.10/7
    babylashy
    babylashy

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    efektleri çok güzeldi..fantastik film sevenler için ideal..fakat bazı yerlerde elimle ilerlettim filmi:D ona rağmen 10/6
    patron-US-
    patron-US-

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Hayal kırıklığı! Açıkçası ünlü oyuncular kalabalık bir kadro ve görsel efektler filim olmak için yetmiyor.Yine de 10/5
    Ilknur K
    Ilknur K

17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Film eğlenceli idi. fantastik açıdan güzeldi.
    eenkei
    eenkei

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Film masalsı anlatımla çocuksu yapıyla işlenmiş bunun için puanını bazı izleyiciler düşük verebilir.. ama fantastik açıdan bakıldığında bu saçma düşünceyi ortadan kaldırmış oluyorsunuz ve filmden keyif almaya başlıyorsunuz..
    bu filmi izlemeden once önyargınızı bir kenara bırakın mümkünse bu yorumları okumayın filmi öyle izleyin derim...
    vva1
    vva1

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Fantastik film seven biri olarak şunu söylemeliyim ki tam bir hayal kırıklığı. Saçmalıklar üst seviyede. Hele ki fragmanına bakıp aldanmayın. Zamanınıza yazık. İzlemenizi hiç tavsiye etmem. Görsel efektler, kostüm ve mekanlar hatrına 5/10.
    sivzar
    sivzar

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Filmi beğendim ve izlerken eğlendim.Brendan Fraserin son filmleri Dünyanın merkezine yolculuk ve Mumya3ten daha iyiydi.Fakat filmde Brendan Fraser biraz geri planda kalmış.Filmdeki Dustfinger karakteri daha ön plandaydı.Film bazı eksikliklerine rağmen fena değildi.10/6
    vatan34
    vatan34

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
    film görsel efekti olarak güzel ama çocukların izleyebileceği bir macera filmi... yetişkinlerin parasını boşuna harcamasını istemem..
    techtonic-329
    techtonic-329

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
    tam bir çocuk filmi bu film çocuklara hitap eden yetişkin insanların hiç sevmeyeceği bir film
    wavinflag
    wavinflag

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Filmi izlemedim ama görüsüm söyle Brendan Fraserin bütün filmleri birbirinin kopyası gibi.Dünyanın merkezine yolculuk ve mumya serilerine cok benzer oldugunu düsünüyorum fragmanını izledikten sonra.Yine bulunan lanetli bir kitap, efsanevi bir olay ve kosusturmaca! bu tür filmleri ezberledik artık!
    benvesen91
    benvesen91

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bir ara filmi izlerken uykuya daldıgımı farkettim çok sıkıcıydı:S
    lord3000
    lord3000

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Filmi seyretmedim fakar bir arkadaşın yorumuna yorum yapacağım.'Bu filmi sevenler çocuk ruhlu olabilir falan demiş'.Taşlarcasına.Ne büyük bir ayıp yapmış.İnsanlara yorum yapacağına,filme yorum yapmanı tavsiye ederim birdahaki sefere.Ayrıca böyle şeytanlaşmış bir dünyada bırakında hala içinde masum çocuk ruhu taşıyan insanlarda kalsın bir zahmet.Ayrıca fantastik dünya filmleri çok özeldir.Özel izleyici kitlesi vardır.Fantazyada konudan çok yaşanılan maceraya önem verilir.Görüntülere ve efektlere önem verilir.Yinede herkesin kendi zevki var.Eminim ki konu rezalet ve çocukça bile olsa ben bu filmi severim.Fantastik dünyanın kapılarını aralaması yeterlidir benim için.