Fantastik sinemayı çok severim.Hayel gücünün derinliklerinde yolculuga çıkmak,çoçukluğumuzdaki atlı karıncaya binmek kadar zevklidir benim için.Bu film ise bende hayal kurıklığı oluşturdu.Aceleyle yapılmış gibi.Senaryo ve kurgu bence çok kötü.Yinede ilgisine çekecek arkadaşlar olabilir.
Film masalsı anlatımla çocuksu yapıyla işlenmiş bunun için puanını bazı izleyiciler düşük verebilir.. ama fantastik açıdan bakıldığında bu saçma düşünceyi ortadan kaldırmış oluyorsunuz ve filmden keyif almaya başlıyorsunuz.. bu filmi izlemeden once önyargınızı bir kenara bırakın mümkünse bu yorumları okumayın filmi öyle izleyin derim...
Fantastik film seven biri olarak şunu söylemeliyim ki tam bir hayal kırıklığı. Saçmalıklar üst seviyede. Hele ki fragmanına bakıp aldanmayın. Zamanınıza yazık. İzlemenizi hiç tavsiye etmem. Görsel efektler, kostüm ve mekanlar hatrına 5/10.
Filmi beğendim ve izlerken eğlendim.Brendan Fraserin son filmleri Dünyanın merkezine yolculuk ve Mumya3ten daha iyiydi.Fakat filmde Brendan Fraser biraz geri planda kalmış.Filmdeki Dustfinger karakteri daha ön plandaydı.Film bazı eksikliklerine rağmen fena değildi.10/6
Filmi izlemedim ama görüsüm söyle Brendan Fraserin bütün filmleri birbirinin kopyası gibi.Dünyanın merkezine yolculuk ve mumya serilerine cok benzer oldugunu düsünüyorum fragmanını izledikten sonra.Yine bulunan lanetli bir kitap, efsanevi bir olay ve kosusturmaca! bu tür filmleri ezberledik artık!
Filmi seyretmedim fakar bir arkadaşın yorumuna yorum yapacağım.'Bu filmi sevenler çocuk ruhlu olabilir falan demiş'.Taşlarcasına.Ne büyük bir ayıp yapmış.İnsanlara yorum yapacağına,filme yorum yapmanı tavsiye ederim birdahaki sefere.Ayrıca böyle şeytanlaşmış bir dünyada bırakında hala içinde masum çocuk ruhu taşıyan insanlarda kalsın bir zahmet.Ayrıca fantastik dünya filmleri çok özeldir.Özel izleyici kitlesi vardır.Fantazyada konudan çok yaşanılan maceraya önem verilir.Görüntülere ve efektlere önem verilir.Yinede herkesin kendi zevki var.Eminim ki konu rezalet ve çocukça bile olsa ben bu filmi severim.Fantastik dünyanın kapılarını aralaması yeterlidir benim için.