4,2
Gemide hakkında görüşlerin ?
17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
muhtemelen kadınların beğenmeyeceği bir film ama biz erkeklerin tekrar tekrar izlediği unutulmaz bir film replikleri harikadır o dönemin karanlık istanbulunu çok iyi anlatır
7 Mart 2009 tarihinde eklendi
bu puanı asla haketmiyor.
Dialoglar dışında filmde hiç bişey yok..haa bide rus bi güzel var...:D
31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu filim iyi film
1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Türk sinemasının en iyi örneklerinden birisi bol dumanlı bol küfürlü benim en çok beğenmdiğim yanı çok doğal bir film olmuş oyunculuk müthiş özellikle erkan can...filmde çok abartı küfür olmasıda filmin tamamen doğal temalara dayanmasıdır..gemide duman içen gemicler istanbul türkçesiyle konuşmaz :))
6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
’Nerde Kalmıştık’....Erkan Can inanılmaz oynamış..İzlenilesi türk filmlerinden!
30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu mu yani 8.5 puan aLan, çok beğeniLen fiLm? Tamam erkan can döktürmüş, adam zaten güzeL roL yapıyo. tamam erkeğin zayıf noktaLarını göstermiş. tamam diyaLogLarda çok gerçekçi... Ama bumu sinema? Sanat fiLmi demiş bikaç arkadaş, sinema sanatı bu değiL ki. o vinçLerin denizden kum çekme sahnesi 100 defa gösteriLdi. aynı şey aynı şey aynı şey... içim sıkıLdı izLerken, sırf puanı hatrına aLmıştım fiLmi. Uğur yüceLde müzik feLan yapmasın bence. Gitsin oyuncuLuğunu yapsın :) Benim yorumum: vasat bi fiLm. 10/2
7 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Bu filmin en çekici yanı Erkan Can’ın oyunculuğu bence.Çünkü gerçekten çok başarılı ve hayatımda izlediğim en iyi performanslardan biri.Umarım onu dahaçok filmde görürüz.Film eleştirinin yanında oyunculuklarıyla öne çıkmış bence.Gayet başarılı bir film.
24 Mart 2007 tarihinde eklendi
gemide türk sinema tarihinde belki de dönüm noktası . film doğallıgı ile sizi adeta sarıyor . hayran kalıyorsunuz .. Harik diyaloglar , muhteşem hikayeler akıcı bir kompozisyon gibi . Erkan can ı izlerken kendinizi robert de niro filmi izlerken buluyorsunuz bir aktör bu kadar mı enfes oynar diyorsunuz . Diyaloglar çok hosuma gitti . çok kısa bir süresi var daha uzun tutulabilirdi . ama gayet lezizdi ..
26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
türkiye gerçeğidir. gemide hiç yasamıyan biri sanki 10 yıldır gemideymiş gibidir :)
adamın ... kan alırlar kamil kan !
23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Serdar Akarın türk sinemasına armağanı.tekrar tekrar izlenebilecek farklı bir yapım.
28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izledikten sonra kafamın içinde ister istemez bazı diyalogları ve sözleri tekrar etmeye başladım. gerisini siz hesap edin
14 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bugünlerde vizyonda olan barda filminin yönetmeninden sosyal çarpıklıklara samimi ve sert bir bakış açısı...
15 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Türk sinemasının güme gitmiş ,iyi filmlerinden.Serdar Akar iyi ve farklı bir iş çıkarmış.Erkan Can bu filmde döktürüyor.Böyle bir filmden sonra neden abuk sabuk televizyon dizilerinde oynadığını anlamıyorum.
1 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Gemide.....Belki 20 kez baştan sona,yaklaşık 30 kez de bölümler halinde izlediğim Serdar Akar filmi Erkan Can'ın ustalığıyla bütünleşince undergraund sinemacılık anlamında ülkemizde bir ilk ve baş yapıt konumunda hala....
23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bu filmi normal bir film gibi izlemeyin. genel olarak inceleyin, hakkında düşünün. filmin amacını kavrarsınız. zaten ancak amacı kavrarsanız filmi beğenebilirsiniz. sağlam türk filmlerinden