The Incredible Hulk hakkında görüşlerin ?
7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
yine bir hulk serüveni, yine bir edward norton oyunculuğu.ben altyazılı izledimm. iikide öle yapmışım edward norton ın oyunculuğunu daha ii görmüş oldumm. bence ilk bölümden daha iyiydi. izlemenizi tavsiye ederim.
13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
marvelin en süper filmi olmuş!! tek kelimeyle şahane!! ayrıca ilk hulk filminden 55bin kat ii olmuş. mükemmel kapışma sahneleri vardı, norton hulk rolüne cuk oturmuş.. ayrıca inanılmaz süprizli sonla bitiyor ve 2.film için bize inanılmaz heyecanlı bir ipucu bırakıyor:)) tabi ironmani izlemeyenler bu ipucunundan bişey anlamazlar:))) herkes izlesin filmde hata bulamıyorum, oyunculuklar herşey harikaydı!! filme kötü diyenlere inanmayın!!
17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi eleştiren arkadaş biraz acımasızca eleştirmiş bence, tabi bazı hatalar var ancak 10 üzerinde 8 i hak ettiğini düşünüyorum, aksiyon seven arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum...
15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film olmuş.Oyuncular ve senaryo gayet güzel:fakat HulK inanılmaz.Tam bir güç patlaması,insan kendinden geçiyor onu izlerken.Herkese tavsiye olunur.
15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
edward nortondan çok liv tylerı yadırgadım ben. bi türlü rolüne yakıştıramadım.
Film zaman geçirmek için oldukça iyi, biraz king-kong, biraz shrek, biraz da spider man güzel olmuş yani. 3. filmde de iron man geliyor :)
marvelin ellerine sağlık ;)
16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Vay be!!!Ne filmdi ama..Film boyunca heyecan doruklarda oluyor,gözünüzü filmden alamıyorsunuz..Ayrıca Edwart Nortona bu filmde aşık oluyorsunuz :)
17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten Gitmeniz Gereken Bir Yapım..Tabii ki Başımızın Tacı Iron Man Kadar İyi Değil..Ama Yinede İzlenmeye Layık Bir Film..
17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
10/3...hayal kırıklığı...inanılmaz derecede vasat bir film...ang lee imzalı "hulk" u tarihe gömmek amaçlı çekilmiş ama tam aksine bence ilk filmin değerini daha iyi anlıyoruz..."the incredible hulk" sadece sağır edici yüksek volümlü müzik ve ses efektlerinden oluşan yarattığı animasyon destekli hulk tasarımı sadece gülünç olan, filmdeki romantizmi yerlerde sürünen,anlatımı vasat bir film...harcanan emeğe yazık...
29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
nortan biraz olsun kurtarmis.ilk ki kadar fantastik ve heyecanli degildi ama senaryo guzel.sacma buldugum tek yani hulk un kursun gecirmez oldugu halde hala kursunla saldirmalari ve liv tyler in "baba lutfen yapma" lariydi.yinede ironman i gecer
24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
olumsuz yorumları anlamıyorum filim gayette iyidi aksiyon,efec,oyunculuk..
dahada önemlisi bu filimi seyretmeden Iron Man i seyredin çünkü filimin sonunda ıronman gelıyo yani devam filimi oluvak beraber oynucaklar inanılmaz bi filim olucağı kesin.
10/8
20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir görsel şölendi. Filmin ilk yarısı duygusal ve romantik bir hal almışken ikinci yarıyla birlikte aksiyon mükemmel olmuş. Bence aksiyonun ve görselliğin yerli yerinde kullanıldığı müthiş bir süperkahraman uyarlaması olmuş. Devam filmleride gelicektir. 9/10
1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
şöyle bir yorum yapmak istiyorum filmin sonunda tony stark filme değer kattı.
11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ang lee nn hulkuna kıyasla oldukça hareketli aksiyonlu ve bol efektli bir film olmuş incredible hulk.sadece sonu için bile izlenir.marvelın hulk severlere armağan ettiği mithiş bir final olmuş.sonunda ekip toplanıyor heyecanla bekliyoruzz 108
27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filime kötü demek çok çok ağır bir laf olurbence güzeldi.Mükemmel değildi ama...Filmin başındaki gecekondu çekimlerine hayran kaldım
2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Beklentilerden uzak... 6/10