The Incredible Hulk

yagiz-koyar
yagiz-koyar

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
güzel film ve sonunda tony starkın bettynin babasına yeni bir ekip oluşturuyoruz diyor
rifat-karahasan
rifat-karahasan

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Edward Norton çok güzel bi iş başarmış inanılmaz olmuş film kesinlikle izleyin ve olumsuz yorumlara takılmayın. genelde filmlere olumsuz yorum yapan arkadaşlar sinamanın ne olduğunu bilmiyorlar bu filmin izleyici kitlesi içinde değiller ve yorum yapma hakkınıda kendilerinde görüyorlar kısacası bütün filmlere olumsuz yorum yapmak gibi bi görev edinmişler bunu anlamış değilim. bu film şimdiden devamını ne zaman çekecekler diye meraklandırıyor.
daday-kartal
daday-kartal

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
sinemasına daha bugün gitttim ama şunu söyleyeyim izlemeden yorum yapmayın okadarda kötü değil tmm çizgi karakterine az benzememiş ama film süperdi herkese tavsiye ederim 10/10
fiveikstone
fiveikstone

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
edward nortondan çok liv tylerı yadırgadım ben. bi türlü rolüne yakıştıramadım.
Film zaman geçirmek için oldukça iyi, biraz king-kong, biraz shrek, biraz da spider man güzel olmuş yani. 3. filmde de iron man geliyor :)
marvelin ellerine sağlık ;)
gulsenseniseviyorum
gulsenseniseviyorum

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmi izlediğimde okuduğum çizgi romanlar gözümün önüne geldi hulk aynısıydı Abomination değişmiş sadece ama o kadarda mühim değil. İzlerken birinci filmden daha güzel birşey bekliyordumki beklentilerimin üstünd ebir filmle karşılaştım Edward Norton müthiş oynamış aksiyon sahneleri nefes kesiciydi adına yakışır bir film olmuş birinci filmdeki gibi duygusal yaklaşmamışlar Hulka ayrıca bu film dikkat edilirse ilk filmin devamı güney amerikadaydı çünkü bruce banner burda da ordan başlıyor zaten...Tek kelimeyle 10/10 müthiş perfeckt...
emre-pirtes-55
emre-pirtes-55

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
walla cinemadan sonra beynim zonklasın diyosanız gidin süper efekt yapmış adamlar transformersın efektinden kat kat iyi diyorum ben....
papatya-gizo
papatya-gizo

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Vay be!!!Ne filmdi ama..Film boyunca heyecan doruklarda oluyor,gözünüzü filmden alamıyorsunuz..Ayrıca Edwart Nortona bu filmde aşık oluyorsunuz :)
mertvontrier1
mertvontrier1

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle birinci filmden daha iyi. Aksiyona doyacaksınız.
nkurt93
nkurt93

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
norton bence hulk karakterine çok yakışmış, filmde genel olarak başarılıydı.
benim en çok hoşuma starkın barda genaralle konuştuğu sahne gitti marvele teşekkür etmek lazım.böyle karakterleri bir araya toplamaları(starkın deyimiyle yeni bir ekip) bence çok muhteşem olur
Pyloge
Pyloge

17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten Gitmeniz Gereken Bir Yapım..Tabii ki Başımızın Tacı Iron Man Kadar İyi Değil..Ama Yinede İzlenmeye Layık Bir Film..
gurkanakkaya
gurkanakkaya

17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
10/3...hayal kırıklığı...inanılmaz derecede vasat bir film...ang lee imzalı "hulk" u tarihe gömmek amaçlı çekilmiş ama tam aksine bence ilk filmin değerini daha iyi anlıyoruz..."the incredible hulk" sadece sağır edici yüksek volümlü müzik ve ses efektlerinden oluşan yarattığı animasyon destekli hulk tasarımı sadece gülünç olan, filmdeki romantizmi yerlerde sürünen,anlatımı vasat bir film...harcanan emeğe yazık...
seymauckardesler
seymauckardesler

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
edward nortonın, hulkı olabilecek fiziksel özelliklere sahip olmadığını bilerek, ama, onun da ne kadar usta bir oyunucu olduğunu hesaba katarak, ne olacak bakalım, diye merakla gittim izlemeye.
edward norton yine müthişti. müthiş!
marvel karakterlerinin sinemaya uyarlanmalarında en gerçekçi olanlardan biriydi. çizgifilmlerini hatırlar gibi oldum.
filmde bir hikayeden bahsetmek güç. hulk dövüşsün savaşsın, biz de efekt ekleyelim film olsun denmiş biraz.
brezilyada çekilen kovalamaca sahnesi mükemmeldi. daha iyi bir yer olamazdı.
filmin sonunda marvel karakterlerini sevenlere öyle bir sürpriz var ki, " harika bir devam filmi olacak bunun" diyorsunuz.
incredible hulk, harika oyuncu kadrosu ve görsel efektleriyle, devam filmi davetiyesi ve neler göreceğimizin habercisi olmuş. tim roth, edward norton ve liv tyler için izleyin diyorum ben. 9 puan verdim ben, edward nortonun oyunuculuğunu da hesaba katarak:D aslında hakkı 7,5 bu filmin...
mertaslan71
mertaslan71

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmde 13 yaş uygulaması var.çocuklarınızı ona göre ayarlayın.sonra kapıda kala kalmayın.
bengubasak
bengubasak

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Diğer filmle kıyasladığımızda gerçekten ismi gibi inanılmaz olmuş.Çok beğendim oyuncu kadrosuna zaten diyecek bişey yok !! 10 üzerinden 9 !! ..
fastlance39
fastlance39

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence ilk filmi berbattı ama şuanki izledim hulk çok farklı filmdeki herşey çok süperdi ama sonunu yapamamışlar bence izledikten sonra keşke gitmeseydim diyeceğiniz bir filim değil