The Incredible Hulk

cetosman
cetosman

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
tamam edward norton büyük oyuncu. hele hele çift kişilik işin içndeyse... ama fantastik türün adamı değil.
alpfrc
alpfrc

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Edward Nortonun bu filimde oynadigini duydugum an hayal kirikligina ugradim bence Edward bu rollerin adami degil onun yeri bambaska filmime gelince beni pek tatmin etmedi ozellikle aksiyon sahneleri bu arada ilk filimde Hulk daha sempatik bir yuze ve daha devasa bir vucuda sahipti bu filimde Hulk canavar tipli daha kuçuk bir kahraman olmus :) Bu arada filmin son sahnesinde Tony Stark in gozukmesi ve son cumle yakinda marvel kahramanlarinin ortak bir filimde olucaginin gostergesi bakalim nasil birsey olucak hadi hayirlisi...
umiterguven
umiterguven

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
liv tylor napmış kendine böyle... hayal kırıklığı yaşadım...
bulent125
bulent125

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film en azından baş rollerdeki oyuncular için bile izlenebilir.izlemeseymişim fazla birşey kaybetmezmişim.
innocent8484
innocent8484

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film gayet başarılı ve sürükleyici izlenebilir..
sekulah
sekulah

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
içindeki güçle savaşan..farklı sıradaşı bir kahraman hulk..izlenecek bir film..sonu serinin 3.filmine bıraklımış galiba..çünkü beklediğim gibi olmadı..on üzerinden yedi eder...
hfaruk1987
hfaruk1987

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi beğenmiyenleri gerçekten anlamıyorum film için örümcek adamdan sonra çekilmiş en iyi kahraman filmi diyebiliriz ayrıca filmi beğenmiyenleri sinemadan ve DVD filmlerden uzak tutmak lazım çünkü sadece burunlarından kıl aldırmamak için gıcıklık yapıyorlar 10/10
kbier

ilk filmden iyi ...
volter-ahmet
volter-ahmet

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bence güzel hazırlanmış ama tabiki de bazı sahnelerde abartmalar fazla olmuş genel ıtıbarıyle guzel film 10/8
mali dusembeli
mali dusembeli

16 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Bayram57 Sen git ozaman TRANSFORMERS izle laf kala baligi yapma. Gayet basarili bir film camur atanlara soyluyorum
Leon Jim Miguel Tan
Leon Jim Miguel Tan

14 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Dr Bruce Banner subjects himself to high levels of gamma radiation, which triggers his transformation into a huge green creature, the Hulk, whenever he experiences negative emotions such as anger.
selin-top
selin-top

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çizgi roman çevrimlerini hep heyecanla beklemişimdir zaten.. bakalım ikinci hulk nasıl olacak..yalnız bir çizgi roman uyarlamasında en tehlikeli şey ana karakterdeki oyuncuyu değiştirmektir..eric bana zaten on numara bir aktör ve bruce banner olarak gözler ona aşinayken,bambaşka bir isimle gelmeleri gereksiz olmuş..tabi sorunlar çıkmıştır falan orasını bilemem ama filmi beklerken benim bir adım gitmeme sebep oldu..spiderman'de bir anda tobey maguire yerine josh harnett'i,wolverine için hugh jackman yerine clive owen'i..... getirseler anlatılan hikayeye ne kadar inanırsınız.. belki purell de iyi oynayacaktır ama bruce banner değiştiği için bi soğukluk hissedilecektir..
talp1979
talp1979

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Eric Bana ve Jennifer Conelly çok iyi seçimlerdi yazık olmuş.
alicankckylmz94
alicankckylmz94

26 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
İlk filmin çizgi dizisiyle pek de ortak yönü var diyemeyiz. İkinci filmin çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. sadece edward norton'u bile nasıl bir süper kahraman karakterini canlandıracağını merak edenler bile filmin ilkinden çok daha fazla gişe yapmasını sağlayabilirler. Üstelik Marvel Kahramanları günümüzde ilk Hulk'un beyazperdedeki zamanından daha çok tanınıyor. Bi yandan da diğer fantastik filmlerle(Fantastic Four 2...) ve gişe canavarlarıyla(Harry Potter Zümrüdüanka Yoldaşlığı...) aynı tarihte Türkiye'de vizyona gireceği için pek şanslı görünmüyo. Dört gözle beklediğim üçüncü favori filmim, gişede bool şans!