çok kötüydü bence...frank miller karukatür le sinemayı birleştireceğim diye filmi batırmış...zaten saçma bir konu...kadro fena değil ama bence kötü ve gereksiz bir yapım...
ben filmin puanını az buluyorum daha yüksek olması gerekirdi. film noir yani kara film olduğu için sıkıcı gibi gelebilir ama izledikçe filmin güzelliği anlaşılıyor..
sin city ile bu filmin yönetmeni aynı , 2 film tarz olarak aynı ama biri 5.6 biri 8.6 buradan anlasılan sin city nin puanı biraz fazla kacmıs.Bu iki film arasında o kadar cok fark oldugunu düsünmüyorum.
Zaman kavramının olmadığı bir film. her ne kadar 50-60 yıllar gibi dursada son model cep telefonları ve silahlar acayip bir karma yapmış. film konu olarak en düşük sayı sıfır olduğundan sıfır verebileceğim.ama görsellik ve dinamik olarak sin city taı verdiği kesin. Filmi izlerken izleyeni sıkıntıdan öldürtmeyen tek neden S.jacksonın bu filmden bir cacık olmaz en iyisi ben ustalığımı konuşturayım dediği bir film olmuş herhalde. İzlemeyenler için samuel jacksonın başka bir filmde bu kadar üst üste güldüğü kahkahalar attığı başka filmi varmıdır bilinmez. bunları yazarken birşey farkettim. Baş kahramanın batmane benzediği ahtapotunda hareketleri felan jokere benzediğini anımsadım.hatta filmin bir yerinden batmane göndermede vardı ama hatırlayamadım.
Umdugum zaten iyi bir sey degildi çünkü kulagıma olumlu yorum gelmemişti fakat film umdugumdan da kötü çıktı. Gereksiz geveze bir film en başta.Karakterler filan tamam olmuş ama hiçbiri filmin içine giremiyor yönetmen olarak f.miller tam anlamıyla fiyasko.2/10
Sin City gibi yine bir Frank Miller çizgi roman uyarlaması.Sin Cityin takliti gibi bir şey olmuş.Önemli oyuncular olmasına rağmen çok başaralı bir iş cıkmamış.Robert Rodrigezin Sin Sictyden dolayıda olabilir.Ben çok beğenmiştim Sin Cityi.Bu film beni tatmin etmedi.
tabii ki akıllara anında sin city geliyor,hem teknik açıdan,hem de frank miller etkisi sebebiyle.fakat sin cityden kat kat zayıf bir film,zaman kaybı aslında,yine merkezde bir -şehir- var fakat anlatılmak istenenler anlatılamamış ve konu bütünlüğü ne yazık ki istenen düzeyde değil.tavsiye etmiyorum,oyuncular kaliteli olsa da sırıtıyorlar ne yazık ki.