Spirit hakkında söylenecek pek birşey yok sanırım.Tek kelimeyle felaket bir film olmuş.Frank Millerın bu ilk yönetmenlik denemesi olan Film,Bir animasyon filmi kadar bile gerçekçi olamamış.Hele Spiritin o yüksek binaların üzerinden atlama sahneleri yokmu,gerçekten adamı güldürüyordu.Yani bu kadar basit bir film olamaz.Sinirlerinizin bozulmasını istemiyor,kötü bir filme harcanacak param yok diyorsanız,gitmenizi tavsiye etmiyor.4/10
kesinlikle paranızı ve vaktinizi boşa harcamayın.5 arkadaş gittik ve salonda bizden başka kimse yoktu.Filmin sıkıcılığından birbirimizle boğuştuk fln... Hiçbirşey anlamadım.
Filmi pek beğenmedim.Sonuna kadar izlense de akılda kalmayan bir daha izleme isteği uyandırmayan bir film.Filmi ünlü oyuncularla renklendirmeye çalışmışlar ama olmamış.Sin Cıty çok daha iyiydi.10/4
Bu puan bile çok saçma,iyiki bir sin city tutulduda hepiniz gidiyorsunuz aynı tarzda film çekiyorsunuz,çok yazık aynı olay watchmendede var bu yine ondan birazcık iyi ama vakit kaybı ayrıca bol bol öpüşme sahnesi bir kedi kaldı öpüşmediği hahahaha
Zamanında Sin City gibi bir film yapılmışken,hatta ikinci ve üçüncüsü de bir iki yıl içinde gelecekken aynı görsel motifleri tekrar kullanmaya ne gerek vardı anlayabilmek güç.Daha iyi bir senaryosu olsaydı Sin City 2 dan önce oyalanmak için izlenebilir diyeceğim ama o kadar da değil ne yazık ki.
Filmi geçenlerde sinemada arkadaşların ısrarı sonucu izlemek zorunda kaldım. Hay izlemez olaydım ben buna film bile demiyorum. Zaman ve para kaybı bir daha bedava verseler izlemem. 1/10 (Aslında hakettiği puan 0 ama maalesef burda en az 1 var :D )
bence filim o kadar da kötü değil.ama yönetmen berbattı.bence filmi frank milleri değil de robert rodriguez yönetseydi o zaman sin city gibi bir filim cıkardı.ama maalesef bu filim vasaatı bile aşamaz.ben frank milleri için gittim.ama maalesef zaman kaybı.eva mendes harikaydı.oyuncular mükemmel , senaryo da iyi sayılır ama yönetmen berbat....