Avam takılmamak için Recep İvedike gitmezsem olacağı bu, lanetlendim :) Frank Millerin Sin City şahaserine güvenip bu filme giderek acının doruklarında 1.30 saat yaşadım.Sinir sisteminizin sağlığı için uzak durmanızı tavsiye ederim. Not:Film hakkında eleştiri yazamadım,çünkü aklımda birşey kalmadı :)
hayatımda izledigim en saçma sapan filmdi.Koskoca salonda 4 kişi vardı.Ben ve arkadaşımla birlikte :))) film arasında kaçtım sinemadan.Film izlerden hiç bu kadar bunaldıgımı hatırlamıyorum.Harcadıgım zamana yazık
Frank Miller adına aldandım ama malesef ortaya çokta başarılı olmayan bir yapım çıkmış. Sin City filmini tekrar izlemeyi tercih ederdim. Basit bir senaryo sin city taklidi görsellik. Aklımda Samuel L. Jacksonın oyunculuğu ve Eve Mendesin fiziğinden başka birşey kalmadı.
The Spirit arkadaşlar bu film kadar irenç bir film yok. zamanınızı ve paranızı harcamayın sakın size uyarı bu filmi seven birini bulamassın çok anormal bir film irenç ötesi bir film. uyarımı yapıyım yani ilk 5 dk güsel gibi geldi 5 dk diyorum sonrası irenç inanamıyorum bu filmin yönetmenine... film ztn animasyon gibi...