izlenmesi gereken bir film ama oyyle cokta bişey beklemeyin evde izleyin yani hadi sinemada izliyelim denicek bi film deil helede su an ki türk filmlerine sinemada gitmeden önce :)))
filim,ne yapmak istediğini,bilmeyen,sürekli senaryosunun yetersizliği ve klişelerle dolu,çok işlenmiş olması nedeniyle,askıda kalan bir daha deneyelim nasıl olsa gelip izleyecekler mantığı,izleyiciyi,saygı duymayan olmamış bir film....
kesinlikle katılmıyorum. death racein yarısı bile olamaz...filmin sonu berbat. nehirdeki kol kopma sahnesi dışında etkileyici hiçbir sahne yok. Kısacası 6/10
Film gerçekten çok kopuk ve bazı sahneleri ki bazı sahneler filmde oldukça çok, saçma.Nicolas cage gibi usta bir aktör böyle bir film cıkaracağını beklemezdim.Gerçekten başarısız bir film. 10/4
Şu an vizyonda olan filimlerin içinde kesinlikle sinemada seyredilmesi gereken iki filmden birisi,diğer filminde saw olduğunu düşünüyorum.Verdiğiniz paranın keyfini sonuna kadar çıkartabileceğiniz filimler.