2,8
Zor Karar hakkında görüşlerin ?
29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
walla ben filmii izledimm süperrrr bi filmm diebilirimmm...sürükleyiciii ve rol sahibine yakıştııı...kesinlikle bi zamn kaybıı deill..izleminizi öneririm
31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İlk ara verilene kadar gayet iyi ancak ikinci yarı klasik bir şekilde bitiyor. Sinemada izlemezseniz çok birşey kaçırmamış olursunuz.
7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Vasat bir film bana kalırsa.
Notum 1o üzerinden 5.
Bu arada filmin ismini kim cevirdiyse bravo yani Bangkok Tehlikesini Zor Karar yapmış.
21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sıkıcı bir film olmuş. sırf nicholas cage için gittim ve onun böyle bir filmde nasıl oynadığına hala inananamıyorum.
3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film o kadar da kötü değil. hatta 8/10 bile hakediyor. izleyin bence.
18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bir kiralık katilin anotomosi desek yanlış olmaz filme film macera filmi olmasının yanında birini öldürmenin insanda yaşattığı ruh halinide çok ii anlatmış...
Mutlaka izleyin diyemicem çünkü klasik macera filmleriden çok fazla farklı yanı yok bana göre 10 üzerinden 6 verdim cd si çıktığında evde izlenebilecek bi film...
13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
N.Cage hayranı olarak o olmasına rağmen yoklukta bile izlenmeyecek bir film diye nitelendiriyorum..
İzlediğim en kötü filmiydi Cagein..
24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çok başarılı ve güzel bir film. Son yıllarda böyle film yapılmadı.10/8
14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
nicolas cage ye film biraz küçük gelmiş seneryoda iş yok yani sıradan ama vasat değil izlenilebilinir ancak çok şey beklemeyin
6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi izledim gerçekten kötü bi film olmuş. senaryo çok basit. hiçbir kurgu yok.
4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sanki aldığı puan az gibi, 7-8 arası bir puanı hakediyor.
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence izlenebilecek bir film.Sırf nicolas cage için bile izlenebilir.Bi aksiyon filminden ne bekliyorsanız gerçeğin içinde kalarak verilmiş filmde.
4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar; son çıkan filmlerin puanlarına bakıyorumda, hep çok düşük ve eleştiriler kötü. Acaba gerçekten bu filmler mi çok kötü, bizim beklentilerimiz mi çok yükseldi?
21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sinema değeri olmayacak türden bir film.Bu konu daha önceleri çok işlendiği için de sıkıcı olmuştu.Filmde çok acımasız olan bi adamın en sonunda içindeki insanı keşfetmesi olayı.Madem artık duygulara yer vereceksin bari çok daha güzel birini bulsaydın deme noktasına geliyor izleyici.Belki cage hayranları beğenebilir.
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Nicolas Cage gün geçtikçe kötü film yapmaya devam ediyor. oldukça sıradan ve gereksiz bir film. Benden 2 puan.