walla ben filmii izledimm süperrrr bi filmm diebilirimmm...sürükleyiciii ve rol sahibine yakıştııı...kesinlikle bi zamn kaybıı deill..izleminizi öneririm
Bir kiralık katilin anotomosi desek yanlış olmaz filme film macera filmi olmasının yanında birini öldürmenin insanda yaşattığı ruh halinide çok ii anlatmış... Mutlaka izleyin diyemicem çünkü klasik macera filmleriden çok fazla farklı yanı yok bana göre 10 üzerinden 6 verdim cd si çıktığında evde izlenebilecek bi film...
Arkadaşlar; son çıkan filmlerin puanlarına bakıyorumda, hep çok düşük ve eleştiriler kötü. Acaba gerçekten bu filmler mi çok kötü, bizim beklentilerimiz mi çok yükseldi?
sinema değeri olmayacak türden bir film.Bu konu daha önceleri çok işlendiği için de sıkıcı olmuştu.Filmde çok acımasız olan bi adamın en sonunda içindeki insanı keşfetmesi olayı.Madem artık duygulara yer vereceksin bari çok daha güzel birini bulsaydın deme noktasına geliyor izleyici.Belki cage hayranları beğenebilir.