Zor Karar
2,8

cihanoner86
cihanoner86

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Hep aynı tür filmler. Jason Stathamın filmleri de bu tür kurguda. Bi Nicolas Cage bu suikastçı tipinde rol yapmamıştı ama yakışmış kötü durmamış. Film olarakta boş vaktinizde izleyebileceğiniz filmlerden. Sonuda fanteziye kaçmış.
gzmli
gzmli

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
nicolas cage ye film biraz küçük gelmiş seneryoda iş yok yani sıradan ama vasat değil izlenilebilinir ancak çok şey beklemeyin
Furkan Özden
Furkan Özden

17 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Nicolas Cage’in hünerli oyunculuğuyla vücut bulmuş bir seri katilin hayatını sorgulamasıyla doğru ve yanlış ekseninde Bangkok’ta geçen tipik bir suç, gerilim filmi. Son zamanlarda Nicolas Cage’in sırf para kazanmak için oynadığı bir film değil, izlenebilir. İzleyici tatmin edecek kadar aksiyon ve gerilime de yer verilmiş. Arkadaşlarınızla izleyebileceğiniz çerezlik bir film. Fakat finali hiç beğenmedim. Daha farklı olabilirdi.
h-pural
h-pural

10 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filme benziyor.. Nicolas Cagenin de oynaması filme ayrı bir hava katıyor..
oy1131984
oy1131984

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bu film sadece nicolas cage için izlenir..muhteşem bi filme benziyo..zaten nicolas cage başlı başına muhteşem
hicolumudusundunmu
hicolumudusundunmu

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
3000 oy ile 5.2 ortalama aldığına göre izlemesek olur diyeceğimiz bir film gibi. Download yapıyorum suan yorumumu aktarıcam ancak ümitli değilim...
filinteerkan
filinteerkan

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi izledim gerçekten kötü bi film olmuş. senaryo çok basit. hiçbir kurgu yok.
26albay44
26albay44

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filimi izlemedim ama Nicolas Cage oynuyorsa süperdir benceeeee
psikopat1327
psikopat1327

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Nicolas Cage çok kaliteli bir oyuncu ama artık aksiyon sahnelerinin hakkını veremiyor çok ağır kalmış. sonderece klasik bir suikastci filmi birçok anlamsız sahne var başından sonuna kadar çok sıradandı izleyiciyi şaşırtmayan bir yapım olmuş.final sahnesi oldukça mantıksızdı
mu-14
mu-14

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ben filmi 1 hafta önceden dvd den izledim
film güzel izlenmeye de deyer;ama sinemada
izlenmeye değmez.
umityengil
umityengil

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bence sadece taylantin turizm gelirlerini arttirmak icin yapilmis bir film. Anlicaniz Nicolas Cage e yakismayan , hatir icin cekilmis bir film kanimca :)
bluebest2004
bluebest2004

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmden olağanüstü bir konu derinliği beklemeyin, zaten tür olarak da buna uygun değil. Ben filmi dün izledim keyifli 1-2 saat geçirdim diyebilirim. Bu hafta Mustafadan sonra izlenebilecek en iyi film.
İyi seyirler
nasa09
nasa09

Aksiyon sahneleri güzel ama sinemada izlemeye deymez 10/6
sozcelyk
sozcelyk

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sinemayı zevk almak için değil de sanat olsun diye izleyenlerin

yani efendim there will be blood da daniel day lewis in bakışı çok güzeldi. film 1900 lü yılların şununu bununu ustaca anlatıyor aksiyon tabiki olmaz böle filmlerde

diyenlerin beğenmeyeceği bir film...

ama sürükleyici birr film arayanların !!!!!filmi boş vakitlerinde zevk almak için izleyenlerin !!!!!!!!!!!!!!! çok beğeneceği bir film...
safakkutuk
safakkutuk

3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok kopuk ve bazı sahneleri ki bazı sahneler filmde oldukça çok, saçma.Nicolas cage gibi usta bir aktör böyle bir film cıkaracağını beklemezdim.Gerçekten başarısız bir film. 10/4