Boş Oda hakkında görüşlerin ?
15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Giriş jeneriği ile, 'Ezel' dizisine de ilham kaynağı olan gerilim filmi :)
26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kötü bi film deildi bence.gerilim türüne belki çok önemli değişiklikler eklemiyo ama şöyle bi baktığımızda da gerilim filmlerinin çoğundan daha iyi bi yapım olduğunu görüyoruz.belki de oyuncular bu kadar iyi ve tanınmış olmasa aynı etkiyi bırakamazdı,yine de ’’kan ve çikolata’’yı izledikten sonra ’’boş oda’’ iyi geldi biraz.
8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle daha farklı bir film beklemiştim oyuncuları görünce ama filmi izledikten sonra açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım filmde bir kaç mantık hatası var.onun dışında 77 dakika sürüyor klasik bir şekilde ilerliyor ve bitiyor gerilim severlerin hoşuna gidecektir ama eğer bu tür filmleri izlemekten sıkıldıysanız uzak durun derim çünkü bilindik bir film.7/10
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gercekten harika bir gerilim olmus, filmde klostrofobik ogeler agir basmiyo degil Kate Beckinsale & Luke Wilson uyumunuda begendim, suresi kisa ama yeterli, oldukca guzeldi..
25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim gerilim filmleri içinde,insanı germeyi gerçekten başaran bir kaç filmden biri.Yalnız o artık klişenin klişesi olan sonu da olmasaymış daha iyi olacakmış. 7/10
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Değişik bir konuya sahip sürükleyici bir film. izlerken gerçekten geriliyorsunuz. neden bu kadar ağır eleştiriler almış anlamıyorum. bazı yerlerde saçmalamış bir film olsada iyiydi.
22 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Gerilim , korku ve kovalamaca.
Gayet basarili bir film.

10/8
8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence çok güzel di ,bir gerilim filminin hakkını verdiği yapımlardan olmuş .. 10/8 Pişman olmayacaksınız ..
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bana göre, haftanın en etkileyici filmlerinden biri. Ünlü sit-com oyuncusu Luke Wilson bir Korku-Gerilim film türü filmi olmasına çok başarılı, bir yerde komedyen asla Korku filminde oynamaz tezini çürütüyor adeta (bana sorarsanız her oyuncu her türde oynayabilir yeter ki filme uysun). Kate Beckinsale ile başlarda ayrı telden çalmalarına rağmen, film ilerledikçe çok başarılı bir oyunculuk çıkartıyorlar. Bana göre, film ?snuff? filmleriyle modern bir ?Psycho? uyarlamasının karışımı gibi, bir yerde moteli yönetende modern bir Norman Bates'e (sadece meşhur ?anne? figürü yok) dönüşmüş. Nimrod Antal ilk Hollywood transferinde müthiş bir işe imza atarken bu tarz filmde beklemeyeceğiniz (ancak olsa olsa büyük bütçeli filmlerde olur diyeceğimiz) bir başlangıç jeneriğiyle seyirciyi karşılıyor. Filmi ben çok beğenmeme rağmen sonunu maalesef fazla vasat buldum, bana göre burada yönetmen bir Boş Oda 2 çekilebilir gibi bir mesaj veriyor seyirciye yalnız biraz daha cevapla sonunu bitirebilirdi bazı şeyler muğlâk kalmış. Nimrod Antal Hollywood'a transfer olmuş yeni bir yönetmen (sanırım Macar) çok da başarılı ancak umarım Hollywood onu kendine benzetmez o da bu yüzden ilerde zıvanadan çıkmaz (örnek: M. Night Syhlaman).
24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
dar bir atmosferde geçmesine rağmen oldukça gerilim yüklü bir filmdi.kısa sürmesi ise bence tadında olmuştu,iyi vakit geçirmek için ideal bir film...
6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Gerilim dozu aşırı olan bir film.En azından senaryosu falan değişik.Filmin bitişini,sanki devamı çekilecek gibi bırakmışlar.Umarım devamı gelir.
10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Adamın son sahnede vurulduktan sonra ayağa kalkma klişesi hariç her türlü klişeyi kullanan bi gerilim örneği. İzlemeyin
9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Vacancy (Boş Oda) -tek cümleyle tarif etmek gerekirse- çok enteresan bir numarası olmayan, ancak bunun yanında benzerlerinden bazı detaylarıyla ayrılan, Kate Beckinsale ve Luke Wilson gibi iki iyi başrol oyuncusundan kaynaklanan bir kaliteye sahip, orta karar denebilecek bir gerilim filmi. Tek cümlede tanımlamak adına Türkçeyi bir parça zorladığımın ben de farkındayım ancak, Boş Oda aynen tek cümlemde anlattığım gibi...Filmden büyük beklentiler içinde olmamak gerektiğini söylemek gerekir.Şu an sitedeki puanı 7,1 ve kanımca tam da bu puanlık bir film Boş Oda. Imdb’de de şu anki puanı 6,4. Imdb standartları göz önüne alındığında 6,4 'ehhh çok iyi olmasa da kötü değil en azından' anlamına geliyor...Ayrıca son olarak söylemek isterim ki, Serdar Kökçeoğlu’nun yazmış olduğı ’Doldur Boşalt Odası’ başlıklı sinekritikte sözü edildiği gibi, filmin bence de en önemli eksikliği ’çarpıcı ve akılda kalıcı bir finale sahip olmayışı’...
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok fena bir gerilim filmi. Çığlık sesleri hala kulaklarımdan gitmiyor. Çoğu sahnesinde dayanamadım gözlerimi kulaklarımı kapattım. Ama bu filmin başarılı olduğunu gösteriyor.
17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gerilim tarzında izledigim bana gercekten gerildigimi hissettiren filmlerden biri oldu.filmde bazı karelerde mantıksızlık olsada tarzında iyi bir film. gerilmek isteyenler kacırmasın :)