Oyuncuların ismine bakınca daha iyi bir film beklemiştim açıkçası..Tamam klasik bir kovalamaca cinayet filmi olduğu belliydi ama en azından sonu bi nedene-sonuca bağlanabilirdi..Hayl kırıklığı yaratan bir film, ama izlerken ayy çok sıkıldım da demiyorsunuz.Boş bi vakitte izlenebilir, sinemaya gitmeye ise değmez.
filmin ilk 5 dk yazı son beş dk yine yazı geriye 1 saat 15 dk kalıyor. oyuncular parasız kalmış herhalde anlamsız tv için çekilen gerilim dizilerine benziyor. ne? ne için? gibi sorulara cevap vermeyen anlık gerilimi hedefleyen sıradan bir film.oyuncuların şöhreti ile vizyona girebilmiş ama olmamış 4,5/10
Yapılan olumsuz yorumları anlamsız buldum.Film çok başarılı sürükleyici bir gerilim filmi.Zatem ilki başarılı bulunduğu için 2.seriside çıkmış hayırlı olsun (:
Filmi izlemeye başlıyorsunuz, yarım saat araya giriyor, ondan sonra salondan aaaa ne oldu şimdi??? Niye bu kadar erken ara verdi??? Soruları yükseliyor. ( bende o soruları soranlardandım :)) ) Tabi filme gitmeden önce süresine bakmamıştım, genelde 1 saat ilk yarı ve 1 saat veya biraz daha fazla olan ikinci yarıdan oluşan filmlere alıştığımız için bu süre bizlere çok kısa geliyor tatmin etmiyor yani...( en azından ben böyle bir duyguya kapıldım). İlk yarı çok kısa olduğu için tam havaya giremiyorsunuz, fakat ikinci yarı gerçekten güzel, gerilim dozu yüksek, türüne uygun olarak izleyicinin beklentilerini karşılıyor. Bence bu tür bir filmleri sevenler gitmeli pişman olmazsınız yani, süresinin kısa olduğunu unutmayın ama :)), iyi seyirler.
Filmi izledim..ilk yarı ne olduğunu anlayamadan bitti ama ikinci yarı tek kelimeyle mükemmeldi.Özellikle Kate Beckinsale harikaydı.Korkutan,geren ve heyecanlandıran bir yapıt.Filmle ilgili tek olumsuz görüşüm sonunun istediğim gibi bitmemesiydi ama bu filmin çok iyi olduğunu değiştirmez.
konusu itibariyle çok ilginç bir senaryoydu. oyuncuların performansı da çok güzeldi. eğer sonunu mantıklı bir şekilde bitirebilselerdi. 'işte size çok iyi bir film' diyebilirdim ama büyük bir heyecean ve koşuşturma sahnelerinden sonra. filmin sonu soru işaretleriyle bitiyor sizde yarım kalmış sonunu izleyemediğiniz bir filmmiş gibi gelecektir yinede tavsiye ederim.
İnsani kesinlikle rahatsiz eden 1 çalışma.Konusu klişe olsa da,film klişe sahneler içermiyor,değişik 1 çaışma olduğu için epey sardığını söyleyebilirim.Zaten Kate B. için bile izlenir...7/10
Son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi.Gerçekten filmin büyük bölümünde elimden gazozumu düşürmekle karşı karşıya kaldım.Her haliyle korkmamak mümkün değil.Mutlaka izleyin 10üzerinden 10 Saygılarımla...
vasatı bile gecememiş.. sıradan piskopat filmlerinden biri. tv de cıkarsa bile uzun bir süre dusundukten soora izleyin.. cok fazla sacma yanı var..21.yy da amerikada kaybolan amerikalı bir çift mi desem 1 gun bounca olen polisten hber alamayan polis merkezi mi desem bilemiyorum.. kötü bir film..
Film gerçekten çok güzeldi benim açımdan,baya gerilim sahnesi olan sürükleyici bir filmdi.Gerilim filmlerini sevenler bu filmi kaçırmasın filmi hiç sıkılmadan izliyorsunuz (başları hariç) sonu klasikti 10 üzerinden 8