fingerling-2
10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sürükleyici etkileyici mükemmel bir gerilim filmi yalnız çoğu arkadaş haksız yere çok ağır eleştiriler yapmış bence cok güzel bir başyapıt sizde benim gibi gerilim korku hastasıysanız mutlaka izleyin derim kaçmaz
senoryo ve kurgu öyle çok çarpıcı değil. Senoryoda bildik saçma hatalar var. Filmi tek artısı film boyunca gerilimin hep yüksekte tutulabilmesi. Birde filmin final sahnesini beğendim. Bilirsiniz bu tarz filmlerde final sahnesini çarpıcı yapabilmek için olur olmaz tuhaflıklar yaparlar. Bu filmde böyle bir şey yapmamışlar buda biraz hoşuma gitti doğrusu. Sinemada seyredilirmi bilemem ama evde boş bir vaktinizde seyredin derim. Ayrıca arkadaşa katılıyorum bu filme 7 nin üzerinde puan verilmez
Son zamanlarda "korku" ve "gerilim"i iç içe işledikleri iğrenç sahnelerle insanların psikolojilerini bozarak etkilemeye çalıştıkları filmler yapıyorlar ve bu filmler genellikle ne geriyor ne korkutuyor... Boş Oda (Vacancy) kesinlikle bu tarz filmlerin dışında kalıyor, baştan sona sizi bırakmıyor ve kesinlikle geriyor. Sevgilinizi veya eşinizi yanınıza alıp gece yarısı izlemenizi tavsiye ederim.
Hatırı sayılır milyonlarla ifade edilen fakat klişeleşmiş sahnelerin birleştirilmesiyle oluşan korku filmlerinden bıkmış genç nesilden biri olarak bu filmin yenilikçi ve yaratıcı bir ruha sahip olucağını düşünüyorum. (umud ediyor hatta dua ediyorum) Umarım haklı çıkarım ve seyirciyi klişelerle korkutmaya çalışan ve izleyenlere çocuk muamelesi yapan bir korku filmiyle karşılaşmayız.
Film gerilim dolu dakikalar yaşatsa da kısacıktı. Çabuk bitiverdi.. Bu tarz filmler artık sinema dünyasında çokça yer almakta.. Yine de kötü değildi.. Nefeslerimizin tutulduğu sahneler ve Kate Beckinsale görülmeye değer herşeye rağmen..
flim başlaması ile birlikte standart motel flimlerinden olmadığı ortaya çıkıyor başka konularla ele alınmış ve sadece güzel ötesi heyecan dolu bir flim olmuş 10/9
Gerilim filmleri karşımıza genelde birden ekrana bööö diye gelen bişeyler ile korkutmaya çalışır ve geçici bir korku verir tabi korkana. Boş oda gerilimi sürekli tutmayı başarıyor. Bence bu film gerilim türü içinde önemli bir yere sahip olmalı. 8 puan hakdiyor bence.
iyi işlenmiş, insanı huzursuz etmeyi ve kendine bağlamayı başaran birinci bölümü ile taktiri haketti ancak ikinci bölüm özellikle final sahnesi pekte parlak sayılmazdı. Son zamanlardaki korku! ve gerilim! filmlerine bakarsak bu film gerçekten iyi bir filmdi. Tavsiye ederim
İlk yarı bittiğinde 'aaa dedim ne oldu yani ' çok boş geçti bence.İkinci yarı biraz canlandı gerildik sahiden. Bence 'boş' zamanınızda gitmek isterseniz ,gidin izlemiş olun.Benim için pek bir anlam ifade etmedi.