Boş Oda hakkında görüşlerin ?
6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
aman aman 1 gerilim filmi değildi-seyirlik 1 film-
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Flim kötü değildi çok ta güzel sayılmaz oyuncuları tanımama rağmen güzel onamışlar bence fena değildi.
31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar profesyonel bir filmci olarak bu film bana daha çok macera gibi geldi.Korku ve gerilimden çok uzak klasik bir film olmuş.Bir kadın bir erkek yolda giderken araba bozulur bir otel bulurlar otelde hırsızlar vardır falan çok saçma buldum ama seçim tabiki sizin ama beklenenin çok çok altında bir film.
28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bende filme yeni gittim ve malesef bileti alırken filmin süresine bakmadım.film 80 dakika seans arasına girdiginde hadi canım sakamı bu dedim.film o kadar sıradanki gerci 80 dakika bile tahamül edilmiyo.son cıkan bütün filmleri izlediyseniz,zamanımda cok diyorsanız gidebilirsiniz.ama su an bu filmden kat kat güzel kan ve cikolata var ona gitmenizi tavsiye ederim .Kate Beckinsale nın cazibesine kapılıp filme gitmeyin. sanki bana biraz oteli anımsattı.kısacası film vasat
15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
şahsen hoşuma gitti. sürükleyici... korku sayılmaz ama... yine de güzeldi...
27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Sinemada sans eseri izledim ve cok guzeldı.fılmın icinde hıssettım kendımı .sonu bıraz daha degısık olsa super olabılırdı.sonunu cok basit ve klasık yapmıslar.konu ve gerılım super...
27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenilmesi gerekilen bir gerilim filmi..!

Tavsiye ederim...!
8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok basit bi filmmmm sıradandanda kötü
2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
korkulacak korku filmlerinden değil....
24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izleyin bence güzel bir film sıkılmıcaksınız..
28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence filim çok korkkunçu bazı yerlerde gözlerimi bile kapaptım bence gidiyon aksiyon ve korku vardı
22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
80 dakikalık süresiyle izleyeni sıkmıyor, bir ara heyecandan kendimi filmin içine bile kattım... Efektsiz, gürültüsüz , başarılı bir yapım. Filmin başındaki araba sahnelerindeki kamera kullanımını sevdim ( Ayna ve yol ) Senaryoda mantıksız ve abartılı birşey bulamadım. Bu filmi izlemek haftasonu sıcaktan kaçıp , bilet parası-zaman-sinema üçgeninden çıkabilecek en verimli sonuç bence.
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
cok guzel bi gerilim filmi olmus.gece matinasi daha etkili olabilir tavsiye ederim
19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film gerilim severlerin beyenebileceği türden mam abartılacak sadece boş zamanda izlenecek bir film
13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
eed klişe bi film olabilir.ama sonucta dıer bıcok benzerınden daha mantıklıydı..teksas katliamı gibi bi sacmalık diildi..nolabılcekse o oldu..adamlar yere düşüp düşüp canlanmadılar..ya da olmadık yerlerden fırlamadılar..
mantıklı ve düz bir tempoda ılerleyen cok süprizi olmayan ama bu türü sewenlr için yıne de ızlenecek bi film bence..sonunda hala daha fazla gerılmeyı bekleyerek boşlukta kalıosunz brzcık ama :D