Boş Oda hakkında görüşlerin ?
9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye başlıyorsunuz, yarım saat araya giriyor, ondan sonra salondan aaaa ne oldu şimdi??? Niye bu kadar erken ara verdi??? Soruları yükseliyor. ( bende o soruları soranlardandım :)) ) Tabi filme gitmeden önce süresine bakmamıştım, genelde 1 saat ilk yarı ve 1 saat veya biraz daha fazla olan ikinci yarıdan oluşan filmlere alıştığımız için bu süre bizlere çok kısa geliyor tatmin etmiyor yani...( en azından ben böyle bir duyguya kapıldım). İlk yarı çok kısa olduğu için tam havaya giremiyorsunuz, fakat ikinci yarı gerçekten güzel, gerilim dozu yüksek, türüne uygun olarak izleyicinin beklentilerini karşılıyor. Bence bu tür bir filmleri sevenler gitmeli pişman olmazsınız yani, süresinin kısa olduğunu unutmayın ama :)), iyi seyirler.
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten okadrda beklediğim gibi çıkmadı ve fılm çok kısa sürüyor
3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bu filmi izlerken gerilmedim diyemem, bence iyi bir film..
12 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Eğer kedi-fare türü kovalamacanın olduğu gerilim tarzı yapımlardan hoşlanıyorsanız Vacancy i de beğeneceğinizi düşünmekteyim.Ben bu yapımın temposunu iyi bulduğumu söyleyebilirim.Vacancy e 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.
23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmin ilk 5 dk yazı son beş dk yine yazı geriye 1 saat 15 dk kalıyor. oyuncular parasız kalmış herhalde anlamsız tv için çekilen gerilim dizilerine benziyor. ne? ne için? gibi sorulara cevap vermeyen anlık gerilimi hedefleyen sıradan bir film.oyuncuların şöhreti ile vizyona girebilmiş ama olmamış 4,5/10
15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Greilim guzeldi ama niye bu kadar kısa ve basit tutmuslar anlamadım. Devam etse daha da guzel olabilirdi diye dusunuyorum.
15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Harcadığım zamana acıdım. gerçek anlamda gerginlik verdiği sahneleri ile gerilim severlerin hoşuna gidebilir.
Ama ne yazık ki son derece basit bir film
17 Mart 2008 tarihinde eklendi
film insanı ürkütmeyi başarıyor.sonu devamı çekilmeyecek olsada çekilecekmiş gibi bitirilmiş.10 üzerinden 8 veririm.(1 puanı kate beckinsale için)
19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok kötü bi film.beklentilerimin altında kaldı.fragmanı filmden daha güzeldi.boşa harcadığım vakite ve verdiğim paraya acıdım.
25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
konusu itibariyle çok ilginç bir senaryoydu. oyuncuların performansı da çok güzeldi. eğer sonunu mantıklı bir şekilde bitirebilselerdi. 'işte size çok iyi bir film' diyebilirdim ama büyük bir heyecean ve koşuşturma sahnelerinden sonra. filmin sonu soru işaretleriyle bitiyor sizde yarım kalmış sonunu izleyemediğiniz bir filmmiş gibi gelecektir yinede tavsiye ederim.
19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Yapılan olumsuz yorumları anlamsız buldum.Film çok başarılı sürükleyici bir gerilim filmi.Zatem ilki başarılı bulunduğu için 2.seriside çıkmış hayırlı olsun (:
24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
beklediğim gibi değildi ama yine de bu aralar vizyonda izlenebilecek eli yüzü düzgün bi gerilim filmi olmuş.
4 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Filmi izledim..ilk yarı ne olduğunu anlayamadan bitti ama ikinci yarı tek kelimeyle mükemmeldi.Özellikle Kate Beckinsale harikaydı.Korkutan,geren ve heyecanlandıran bir yapıt.Filmle ilgili tek olumsuz görüşüm sonunun istediğim gibi bitmemesiydi ama bu filmin çok iyi olduğunu değiştirmez.
4 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Konusu, cekimi ve oyunculuk bakimindan güzel bir film ama beklentilerinizi tam manasi ile karsilamiyor. Oldukca basite indirgenmis. 6/10
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Nesini begendiniz ben anlamadim. Gayet sıradan, sıkıcı, hiç bir orjinalligi olmayan bir filmdi. Gerilim namina bi iki ordan burdan firlayan tip disinda da bir sey yoktu bence. cok sevdigim oyuncularina ragmen begenmedim.